/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 276.
    0
    Siz ki bu sözlükte herkes tarafından sevilip sayılan Johnny Sinsi nile tehdit ettiniz okyanusu aşıp. Peki kafir israilin yaptığı insanlık suçuna, yüzbinlerce hatta milyonlarca masum müslüman çocuk kadın, insanların ölümünde niye ağzınzı açıp tek kelime etmediniz ? Siz niye Doğu Türkistandaki Kafir çinlerin müslümanlara karşı uyguladığı hala devam eden soykırımına karşı neden 3 maymunu oynuyorsunuz ey Allah için savaştığını sanan kendini bilmezler ? Biz sizin islamın adını kötüye çıkarıp tüm Müslümanları sizin gibi sansın isteyen Amerikanın kuklası, ortadoğuda karışıklık çıkarmaya yarayan küçük bir oyuncak olduğunuzun farkında değiliz mi sanıyorsun ?
    ···
    1. 1.
      0
      yav he he siz tv hocalatina 600bin verin dib baskanina mercedes cdkin millet acken sonra da rahat rahat uyuyun gel nize laf et. madem delikanlisin girsene fatihe gir hadi? giremiyor musun?
      ···
      1. 1.
        0
        dıbınakoyim ben veriyorum sanki mercedesi yavşağa bak. Benim onlardan olduğumu nerden biliyorsun ? Ellerinde Kur-an ile beraber oy toplayanlardan ve ona itaat edenlerden değilim ben.
        ···
      2. 2.
        0
        o zaman bize katil kardesim sojlandiralim boyle huur cocukluklarini
        ···
   tümünü göster