/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +2
    eheheh. yok panpa kalkıyorda aylar sonra cinsel yaklaşımım zamanla azaldı osbiri bıraktıktan sonra dahada azaldı ferrede izlemiyorum sonuç bu
    ···
    1. 1.
      0
      Ötmüyormu yoksa üleyn.. :d
      Olm Osbir ve ferreyi nasıl bıraktın söyle de burdaki garibanlar da istifade etsin.
      KAMU SPOTU:
      OS1 VE FERRE'NiN BEYiNDE BELLi BÖLGELERiNE YAPTIĞI ETKi iLE, UYUSTURUCU BAĞIMLISI BiRiNiN UYUŞTURUCU ALDIĞI ANDA BEYiNiNDE OLUŞAN ETKiLERiYLE AYNI iMiŞ.
      YANi EROiNMAN BAĞIMLISINDAN FARKi YOK BIRAKMAK ÇOK ÇOK ZOR BEKARKEN ALIŞANLAR EVLENiNCE DE BUNLARA DEVAM EDiYORLAR VE BOŞANMALARIN SEBEPLERiNDEN BiRi DE BU OLABiLiYOR.. EVLiLiK DE ÇARE DEĞiL. BIRAKMAK iÇiN ACCAYiP MÜCADELE VERiYORUM. HER ŞEY SiZiN iÇiNiZDE..

      iNSAN DOĞASINDA FERRE VE ELiNi gibMEK DiYE BiR ŞEY YOK O YÜZDEN FITRATA AYKIRI OLDUĞUNDAN VÜCUDA COK CiDDi ZARARLARI VARDIR. BIRAKIN, YAPMAYIN..
      GECELERDE ZATEN ADRiANALARLA PENELOPELERLE DEVE GÜREŞi YAPARSINIZ OLM iNANIN BU COK DAHA ZEVKLi.. AMA 31 VE FERRE YAPMADAN, BEKLEDiKTEN SONRA KENDi KENDiNE OLURSA ANCAK BOYLE ZEVKLi OLUR..

      SAKAT BEYLER.. KARDEŞ TAVSiYESi, DEMEDi DEMEYiN. EVLiLiK BiLE ÇARE DEĞiL. ARAŞTIRIN, YAŞAMINIZ SÖZ KONUSU..!!!
      ···
    2. 2.
      0
      (bkz: hayatınızı kökten değişterecek olan şey) bununla başladım panpa senin dediklerindende haberim zaten vardı yavaş yavaş bırakıcaksın birden olmaz bi program uygula ona göre yap mesela haftada 1 kere çek sonra ayda 1 kere çek böyle böyle azalt bir günde bidaha çekmiyecem de çekme. herşeyi kafanda bitireceksin 6 yıldır sigara içiyordum sigarayı bıraktım elimi belimi kütletiyordum bıraktım osbiride bıraktım cidden daha mutluyum aciksüel olmamın sebebide kadınlara ayarıcak vaktim olmadığımdan başladı sonradan tamamen kadınlar arasında hiç bir ilişkim olmadı tabii başta yaptığım zinalardan ötürüde sayılabilir o saman gibi mevzusunu anlattığım yere bakarsan anlarsın.
      ···
   tümünü göster