/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +3 -8
    Allahın resulu ve sahabeleri araptır arapça okumuştur ve bu sünnettir. Ve rivayete göre ahirette bütün insanlar arapça konuşacaktır. Kuran-ı Kerim de arapçadır. bende arapları sevmem ama Allah kelamı söz konusuysa saygı duymak lazımdır.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      güzel yorumlama yapmışsın
      ···
    2. 2.
      0
      Aman panpa island rivayet yoktur kuran kerim vardır gerisi yalandır (hadisler hakında bir şey diyemiyorum ama rivayet felan sakın ha)

      Söyledikleri mantıklı ama kıtanın neden arapça olduğunda düşünmelisin. Sonuçta 3 mukaddes kitaptan biri ibranicedir
      ···
    3. 3.
      0
      Rivayet dememin nedeni kaynağını bilmememdir. ancak haklısın yanlış kelime kullanmışım. Biri ibranice incil latince sanırım biri de arapça, hangi kavme gelmişse o kavmin dili. kıtanın derken arap yarım adasından mı bahsettin anlayamadım.
      ···
    4. 4.
      -2
      Ve Tabi bu din kesinlikle ve kesinlikle uydurulmuş bir kültür emperyalizminden ibaret bişey değil. Tabi tabi biz de yedik bal gibide arap hurafelerini araplarla zerre kadar benzer kökeni olmayan bizim gibi toplumlara yaymaktan başka bir taka yaramıyor islam. Arap inanışıdır islam o yüzden arabçayı üstün görür, ve şüphesizki pek de ikiyüzlüdür. Ulan bi eski mısıra bak adamlar neler yapmışlar bide müslüman "araplaşmış" Mısıra bak

      Kendi hurafelerini ve kendi toplumlarına özgü inanışları "Tanrı" kavrdıbını kullanarak meşru kılmaya çalışıyorlar.Bu yüzden gitmeli artık islam bu ülkeden elin zütü taklu arabı ne taka inanacaksa inansın,ama kendi saçmalıklarını bu milletten uzak tutsun
      ···
    5. 5.
      0
      Neye inanalım ? sana mı ?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster