/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 201.
    +36 -3
    devam ediyorum arkadaşlar.

    mert'le artık anlaşamıyorduk, olmayacaktı. doğal olarak insan birisinden ayrıldığı zaman hemen tutunacağı bir dal arıyor, biraz ilgi gördüğü zaman hemen o kişiye kendini teslim edebiliyor. rüzgarla buluşacağımız zaman yaklaşık 2 saat süsleniyordum . neden yaptığımı bilmiyordum ama rüzgar'ın yanındayken kendimi iyi hissediyordum, sanki çok yakın bir kız arkadaşım gibi. zaman su gibi geçiyordu, birbirimizle iyi anlaşıyorduk.

    arabasıyla beni evimden aldı, emniyet kemerimi bağlamamı söyledi hemen. bu bile hoşuma gidiyordu nedense. 2 kadeh birşeyler içmek için beyoğlu'nda bir mekana girdik. mert'ten o kadar bunalmıştım ki içip her şeyi unutmak istiyordum. burada sohbet ettik rüzgar'la, kibarlığı, bakışları, o yüksek sesle attığı kahkahalar, tutkulu konuşması, sürekli göz göze gelmemiz, sakallarıyla oynaması falan her şey inanılmaz çekici gelmeye başlamıştı..

    her şey bitti, kafamız hafif dumanlı... arabadayız ve birden rüzgar'a " size gidelim mi ?" dedim. bakireydim ama rüzgar beni o kadar çok etkilemişti ki , sanki her gün gördüğüm, tanıdığım bir insandı bu.. rüzgar.. ona gittik , artık kalıplarımı kırıyordum.. içeri girer girmez rüzgar'ı öpmeye başladım, dayanamıyordum.. aile baskısından, mert'in onca süre bana yaptığı baskıdan bıkmıştım ve kollarına bıraktım kendimi...

    kaslı vücudunu öpmeye başladım, pantolonuna doğru indim... garip olan bir şey vardı.. pantolonunu indirdim, rüzgar'ın bir amı vardı. o tanıdık gelen, bana samimi gelen, kız arkadaşım kadar yakın gelen kişi aslında bir kızdı. ever rüzgar erkoçlar'dı bu.. defalarca televizyonda görmüştüm ama yeni halini tam kavrayamamıştım. rüzgar erkoçlar'dı ... aldırış etmedim. hemen çekmeceden vibratörünü çıkardı, birbirimize soktuk. harikaydı, mertçe bir sexle geceye noktayı koymuştuk, artık lezbiyendim.. seni seviyorum rüzgar..
    ···
    1. 1.
      +7
      normalde bu numaraları yemem ama yalan yok son paragrafa kadar okudum tebessüm ettirdin bin.
      ···
    2. 2.
      +1
      şuku panpacım
      ···
    3. 3.
      0
      mk öldüm ya ::SDSDSDSDS
      ···
    4. 4.
      0
      Olum yarıldim lan:D
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster