/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3726.
    +66 -2
    oturup düşünmeye başladım. ne yapabilirdim ki o kadar zengin gavatı mutlu edebileyim. aslında poker partisinde iyi para vardı. ama onu ileri ki zamanlara saklıyordum. kendime bir viski alıp düşünmeye başladım. selma huursundan bana kalan kötü özelliklerdendir parliament ve chivas amk. uzun bir düşünmeden sonra kafamda şimşekler çakmaya başladı.

    işte bu ! işte bu ! diye bağırdım kendi kendime. belki sıradan gibi kaçacak ama maskeli balo yapacaktım. öyle filmlerdeki gibi maskeli balo falan çok nadirdir. bilmeyen binler için söyleyeyim. ama sadece maskeli balo için hiçbir gavatar gelmezdi buraya. işi daha çılgın hale getirmeliydim. biraz düşündükten sonra konsepti belirledim. aynen şu şekilde olacaktı.

    partiye çağırdığımız kimse kimseyi tanımayacaktı. ve bu sefer daha da farklı bir konu vardı. kızlarda gelecekti. sadece huurlar olmayacaktı. huurların arasına serpiştirilmiş, zengin kokoşlar. zengin milfler, matureler. herkes maskeli tamamen gibiş ve içiş üzerine olacaktı herşey. jigolaya para vermektense bilmediği bir yannanı yemek matureleri heyecanlandırıyor olsa gerek * ama önümde çok fazla zaman yoktu ve iyi çalışmalıydım dersime...
    ···
    1. 1.
      +79 -1
      Tabi aldın milf tadını ilk aklına o geldi dimi
      ···
    2. 2.
      +67
      Okudukça üniversiteyi gibtir edip iş hayatına atılası geliyo insanın aq şu an bir kez daha boşuna okuduğumun farkına vardım beyler ben izmire kaçar
      ···
      1. 1.
        +13
        spartacusun kacinci bolumu bu panpa?
        ···
      2. 2.
        +10
        Az kaldı halıdaki az
        ···
    3. 3.
      +22 -4
      ya hikaye başında parliament bana hala ablamdan kalan bir anıdır diyordun, burada gelmişsin selma huursundan kalan kötü özelliklerdendir diyorsun. az biraz vefalı ol lan.
      selma abla giber ulaaaaan.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster