/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3676.
    +55
    evet kaldığım yerden devam ediyorum. bazı yorumları okudum ve bazı arkadaşlar yorumlara bakarak hikaye devam ettirdiğimi söylemiş. selmayı gib dedi gibtik demişler. kanka kankayı gibiyor ? kuzen kuzeni gibiyor ? mesleği huur olan birini onun beni tahrik etmesiyle gibmemse kötüm yorumlara maruz kalıyor. neyse okumak isteyenler için devam ediyorum.

    daha çok spor yapıyor daha iyi besleniyordum. hayatımın bir parçası haline gelen içkiden artık kurtulmuştum. bu süre zarfında 3-4 kere ayşeden mesaj aldım. muhtemelen sevgilisinden ayrılmış yedeklediği ve pekte boş olmadığı halidakine yavşıyor tabi. giblemedim. mesaj atmadığım gibi numarasını da sildim geçtim. o bana sulandığını düşündüğüm sebahatse bir kaç kere ayşeyle ilgili konuşmak için benim yanıma geldi. ama giblemedim. çalıştığım yere ayşe geldiğindeyse umursamadan başka yere yöneliyordum. ne tak yediğinden haberi olmayan karşı cinsin neyine güveneceksin ki ?

    günlerim bu şekilde seyir ede dursun. bir gün yine kafede çalışırken telefonum titredi. işlerin yoğunluğundan telefonu sessize attım sonra aramak için. işler biraz sakinlediğinde aradım. telefonun diğer ucundaki kim mi dersiniz...
    ···
    1. 1.
      +6 -3
      yine bomboş bi part daha aq
      ···
   tümünü göster