/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Başbakan Erdoğan'a verdiği Cesaret Madalyası'nı geri isteyen Amerikan Yahudi Kongresi Başkanı Jack Rosen'a Başbakan adına bir mektup yazarak "ödülü vermekten memnuniyet duyacaktır" dedi.
    ...
    ifade edilen görüşler ve Amerikan Yahudi Kongresi'nin mevcut liderliğinin Gazze'deki masum sivillere yönelik saldırılara karşı takındığı tutum sebebiyle Başbakan Erdoğan'a, 2004 yılında takdim ettiğiniz ödülü iade etmekten memnuniyet duyacağız. Başbakan Erdoğan, bu ödül olmadan da terörizme karşı tavizsiz bir şekilde mücadele etmeye, Filistin sorununun barışçıl yollardan çözümüne katkı sunmaya ve Türkiye Musevi cemaatinin can ve mal güvenliğini korumaya devam edecektir.

    Öte yandan, adalet, akıl ve vicdan adına sizi, küresel kamuoyunda büyük infiale yol açan ve aralarında sayısız Musevinin de bulunduğu, yüz binlerce kişinin meydanlarda protesto ettiği israil hükümetinin politikalarını açıkça ve kamuoyu önünde kınamaya davet ediyoruz. Böyle bir tavır almanız, bağlı olduğunuzu ilan ettiğiniz ilkelere daha iyi hizmet etmenize vesile olacaktır."
    ...

    Kaynak:
    ···
    1. 1.
      0
      http://goo.gl/TQ8pqT
      ···
      1. 1.
        0
        "Gazzedeki saldırılara karşı takındığı tutum sebebiyle bu ödül verildi"
        -Bu ödülü veren kim?=Yahudiler
        -Kusura bakma gazzeyi Almanya mı bombalamıştı hafızamı tazeler misin?
        ···
   tümünü göster