/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3601.
    +4 -8
    Artık benim vücut baya bi şekil almıştı. Gözle görülür değişim vardı. Sağlıklı yaşama çabalarım meyvesini veriyordu.

    Artık etrafımda baya bi çevrem oluştu, karı kız züt am etrafta uçuşuyor. Selmanın dediği gibi hiç bir huurya hiç bir kıza güvenmiyordum artık. Kendi dalgama bakıyordum. işten eve evden işe ara sıra arkadaşlarla sahile gidiyoruz. Tabi birayı içkiyi her zıkkımı azalttım. Bir de ayşe huursundan mesaj geldi. Halidaki hemen görüşmemiz lazım migrosun kapısında bekliyorum ordan sahile geçeriz diye. Her ne kadar boş vermiş modlara girsem de kalktım kendime fazla özen göstermeden hazırlanıp çıktım gittim migrosa. Amk huursu o güzel saçlarını topuz yapmış yine.
    -Halidaki ben çok düşündüm. Çok yalnız kaldım(eski sevgilinle el ele geziyordun daha bir hafta önce amk) Geçmişin umrumda değil, senle beraber olmak istiyorum.
    Cevap veremedim önce. Bu neydi şimdi amk? Güvenecek miydim şimdi ona? Tekrar hayatımı gibmesine izin mi verecektim? Cevap vermeden bu beni tuttu elimden evine gittik. Yolda ses seda çıkmadı evi de yakındı buraya. Konuşmama izin vermeden soyunmaya başladı. Geçti yatağa. Bende soyunuyorum bir yandan. Ne diyeceğimi bilemedim. Sonra arkadan nurhan abi çıkıp beni domalttı. inleyerek gibmeye başladı. Ayşeyle göz göze geldiğimizde gözümden yaşlar süzülüyordu..
    ···
    1. 1.
      +6 -2
      Yav yeter ya yeter bu kaçıncı trol yiyişim selma abla bile bu kadar yarak yememiştir
      ···
      1. 1.
        +10
        En başarılı trol olmuş sonunda adamın edabiyatını çözmüş biri ahahh
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        Aynen öyle halidakinin ağzıyla yazmış bide bin
        ···
      3. 3.
        +1
        Duygulandım binler
        ···
      4. 4.
        0
        trollemeni gibeyim
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster