/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3576.
    +71 -5
    artık hiçbir kadına güvenilmeyeceğini anlamıştım. kadınlar asırlardır ortalığın anasını gibmeyi başaran , imparatorlukları yıkan, aile bağlarını zedeleyen ve erkeği amıyla yöneten yaratıklar olmuştur. bunun farkına çok erken yaşlarda varmıştım. erkek ne zaman uçkuruyla değilde beyniyle düşünmeye başlasa kadınları halt edecek beyne sahip olur.

    eve gidip o gece tv karşısında içerken sızmış kalmışım. bu düzen hemen hemen aynı tempoyla devam etti. bir kaç farkla. artık işten çıktığım zaman spor salonuna gidiyordum. içkiyi bırakmıştım. sigarayıda azaltmıştım. artık içkiye verdiğim parayı amino asitlere, protein tozlarına veriyordum. değişmeye kendimi yenileyerek başlamak , değişimlerin en iyisi ve en temelidir bana göre.

    aradan 5 - 6 ay geçti. ben fiziğimi toplamıştım. dışarıdan bakıldığı zaman spor yaptığım çok belliydi. artık kendime daha çok bakıyordum. karı kız için değil kendime saygımdan kendimle ilgileniyordum. bu süre zarfında olanlardan da biraz bahsedeceğim sizlere ki henüz hikayenin daha %60ı bitti merak eden panpalarıma duyurulur.
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa ne zaman girecen entryi 1 saattir bekliyorum amk
      ···
    2. 2.
      +5 -2
      Cinsimden utandım amk bini şimdi ayşeyi çiçeği yaratan allahla beni yaratan allah nasıl bir oluyo topkek yiyip hikayeni okuyorum anca amk
      ···
    3. 3.
      +14
      Ayşe bu beni de satar amk diye düşünmüştür ondan ayrılmıştır senden
      ···
    4. 4.
      0
      lan am çuvalı anlatsana ne bekliyorsun dıbına koyim merakla bekliyoruz
      ···
    5. 5.
      0
      nurhan geliyor beyler öğrenecek selmanın antalyada bununla takıldığını
      ···
    6. 6.
      -1
      Vucudunun caps'ini at bari bin bakak nasıl geliştin
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster