/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3426.
    +48 -5
    https://www.youtube.com/watch?v=yCRUks6o4aY

    bu kalktı yanıma geldi. ikimizin gözleride parçalı bulutlu. ellerimden tuttu. sarıldı gözlerimin içine baktı , tekrar sarıldı. kulağıma "bende seni seviyorum halıdakisperm" diyerek son kez bana bakıp dudaklarıma bir öpücük kondurup kalkıp gitti yanımdan. koşarak uzaklaşmaya başladı. arkasından gitmek istedim. bırakma beni demek istedim yapamadım. önümüzdeki bir kaç masa dönüp bize baktı. ama gibimde değildi hiç biri. yine kaderime küfür ederek bir sigara daha yaktım. ciğerlerimde bir sigara daha söndürmem lazımdı. göz yaşlarıma mani olmam lazımdı. ağlayamazdım artık. sigaralar bastırırdı beni. önümdeki birayı yudumladım. öylece önüme bakıyordum. etraf genişledi gözümde. sanki yüksek bir yerden tek başıma bir boşluğa düşüyormuşum gibi.

    sigaramı bitirdim kalktım masamdan. ayağa kalkınca bir sigara daha yaktım. gidip hesabı ödedim. ayşenin kalan birasını da aldım masadan. son kez dudaklarıyla sarhoş olmak için. dudaklarının değdiği o son şişeyi öpmek için. içerek gittim. yolda giderken de 3 - 4 kaç tane içtim bilmiyorum saymadım bile. o şekilde eve gittim.
    ···
    1. 1.
      +61 -1
      aşık olmucaksın bu hayatta amk ben de bunu çok yaşadım ama sen şanslısın birader en azından aşık olduğun kızın ellerini tutabilmişsin , aşk şarabını dudaklarından tadabilmişsin.
      benim gibi platoniklerde sürünüp , geceler yastığı sümük bank yapmamışsın(sebep aşka karşılık alamamak değil en azından)
      ···
    2. 2.
      +2
      Hadi takunu yediğim gibisin su selmayla rahatlayalım
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      imdi ayşe kaçılır
      ···
    4. 4.
      +10
      Ayseden kalan yarim birayida bir ictim
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster