/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3376.
    +47 -2
    https://www.youtube.com/watch?v=tirQZCH4ps0

    vay amk dedim. kadın yine işini gördürmüş. kaçmış her şeyden. bir şey diyemedim artık. kaldırdım kadehimi. devirdik rakıları. biz içkiyi bitirdikten sonra eve döndük taksiyle. o gece de öyle bitti.

    ertesi gün iş yoktu. sabahtan ayşeyle buluşup her şeyi anlatacaktım. artık kendi içimde yaşadığım gel gitlerden bıkmıştım. sabah ayşeye mesaj attım "günaydın sevdiğim." karşılığı çok geçmeden gelmişti "günaydın bitanem." ulan dedim mutluyum, yine kendi ellerimle gibip atacağım mutluluğumu amk. ama olması gerekiyordu artık. gibtiğimin vicdanı rahat bırakmıyordu.

    bunla biraz mesajlaştıktan sonra bunu ışıklara çağırdım. yine saat kulesinin orada buluşacaktık. bir kafede bütün durumu izah edecektim. bunla planları falan yaptık. saat 18.00 da buluşcaz. bende o zamana kadar selma ablayla vakit geçiririm diye düşünüyorum. gittim güneş fırından poğaça simit falan aldım. biraz kahvaltılık aldım ,evdekiler bitmişti amk. döndüm eve. selma ablada uyanmış yatakta sigara içiyor.

    -günaydın abla.

    -başım çalıyor lan, çay koyda içelim amk.

    -kahvaltılık falan aldım abla senle bugün güzel bir kahvaltı yapalım , kafam çalışsın akşam ayşeyle buluşcam.

    -hangi kafan çalışcak amk *

    -ya bugün durumu anlatcam abla ayşeye akşam buluşcaz işte.

    -iyi dur hadi sana bi omlet yapayımda , kahvaltımızı edelim. şu sigaram bitsin kalkıyorum.

    -tamam abla,bende diğerlerini ayarlarım şimdi.
    ···
    1. 1.
      +77 -2
      Hangi kafan adassawws bu karıyı seviyorum amk
      ···
    2. 2.
      +7 -3
      Aha acikli anlar geliyo beyler yakin sigaralari, gibecek beynimizi yine arkadanda bende no.1 ve ados gidiyorum size de tavsiye ederim ( kendinizi keserseniz sorumluluk kabul etmem)
      ···
   tümünü göster