/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 676.
    +214 -11
    Düşününce onun affettiği konuyla kendi affettiğim konuyu yan yana koydum ve kıyasladım, açık ara benim yaptığım pislik önde gidiyordu ve o affetmişti.

    Kabul ediyorum tamam seni affedicem dedim. Sevinir gibi oldu, ama bir şartım var dedim. Heyecanla ne diye bakarken satranç oynayacağız beni yenersen kabul dedim. Şaşkın şaşkın bakıyordu bana, amacım çok farklıydı burdaki, o yaşıma kadar satrançta yenilmemiştim ama oynamamız lazımdı. Yenemezsem dedi, olmaz dedim. Ya şimdi ne alaka hikayeci diyerek kızdı, şartım bu dedim. Tamam ama bilmiyorum ki dedi. Öğrenirsin yarın oynarız dedim. itiraz etse bile değiştiremedi fikrimi.

    Bıraktım evine, akşam yokum dedi. Neden dedim satranç öğreneceğim dedi, güldüm, beni bu yaşıma kadar yenen olmadı dedim. Aslında ilk yenen o olacaktı, ulan neden uzatıyorsun o zaman konuyu diyenlerinizi duymuş gibiyim, beyler ben bu kızı hemen kabul edemezdim. Beni kaybetme korkusuyla satranç oynacaktı ve acemiydi, bol bol düşünecekti, bu da demekti ki sessizce saatlerce ona bakma şansına sahip olacaktım. Bu sırada aramızda ki soğuklukta gidecekti.
    ···
    1. 1.
      +448 -2
      ISLANDIM YEMiN EDiYORUM
      ···
      1. 1.
        +111 -90
        Buraya kadar iyiydin ama bu part, santrac muhabbeti falan çok mal be oglum
        ···
      2. 2.
        +188 -20
        sen ne anlarsın bin
        ···
      3. 3.
        +130 -5
        sözlüğü falan kullanmayı bilmiyom ama , sırf bu yorumu yapabilmek için üye oldum . Nur seni çağırdıgında acil bişey var demişti sen öyle gitmiştin yani kandırılmıştın, doğal olarak da dürtülerine hakim olamadın. Ama meliste (gerçek oldugunu farzediyorum) öyle bi durum yok . Bnce senin yaptıgın daha affedilebilir, saygılar .sen de kusura bakma @430.1.2
        ···
      4. 4.
        +1 -12
        Alberthikmet karsim aynisini simdi okurken ben yazicaktim zamqhi
        ···
      5. 5.
        -1
        Ayraç sdfsd
        ···
      6. 6.
        +1
        beyler ayraç
        ···
      7. 7.
        +15
        iyi ki satranç dıbına koyim he. okey tavla pişti falan olsa direk güme giderdi hiç olmazsa daha cool satranç
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      +5
      verdim şukunu adam ince düşünüyo:)
      ···
   tümünü göster