/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 651.
    +139 -1
    Beyler şimdi normal hesabımdan kendi hesabıma geçtim. @417 de panpamız normal hesabımda olmadığımı anladı neden başka hesaptan anlatmadığım sorarsanız onu da açıklarım. O yüzden ordan attığım partları yazıyorum buraya şimdi.

    Sonra yattım, biraz düşünürken uyuyakalmışım, uyandım saat 23'e geliyor, telefona bakmak istedim, bir tarafım bak diye baskı yaparken, diğer tarafım korkuyordu ya olumsuz bir şey yazmışsa diye mesaj da atmamış olabilicek olması beni daha çok korkutuyordu boşverdim her şeyi, aldım telefonu elimde 4 tane mesaj atmış, bir tanesi uzun diğerleri o hikayeye ek, bir tanesi de orda mısın tarzı bir şey, başladım okumaya özet olarak yazıyorum buraya bazı yerleri ekleyip çıkararak.

    Gerizekalı, hiçbir şeyi ekgib yapmadın sen her şeyi fazla yaptın, ben seni çok seviyorum, söylediğim hiçbir şey yalan değildi anlamadan dinlemeden yargılıyorsun beni lütfen yapma vs vs bunlar vardı.

    Aslında verdiğim tepki abartılıydı, lan konuşmuştu işte, olabilirdi beni kızdıran konu, telefonunu okula getirmeyecek kadar ne konuşuyordu onlarla ve ben öğrendikten sonra attığı mesajın saatine bakınca getirmişti telefonuna okula.

    Nasıl yargılamamı bekliyorsun, benden sakladığın şeyler var, anlatta dinleyip yargılayayım, benden saklayıp saklayıp sonra dinlemeden yargılıyorsun demesi kolay dedim.

    Telefonu koyamadan cevap verdi. Bu bile beni önemsediğine işaretti benden mesaj bekliyordu. Açtım mesajı, bitti mi ilişkimiz, zaten sen Berat'ı döverek Nur'a yol yaptın yazmıştı. Sinirden kıpkırmızı oldum. Yazmadım hiçbir şey, geçtim elimi yüzümü yıkadım kesmedi, attım kendimi duşa açtım buz gibi suyu, nefes alışverişim tamamen kesilmişti. O buz gibi suların arasına gözyaşlarım karıştı bir zaman sonra, hala kendini haklı çıkarmaya çalışması, umursamaz cevabı çok acıtmıştı canımı.

    Çıktım duştan geçtim odama, giyindim üstümü, telefona baktım mesaj var. Şaşırtmıştı bu beni, mesaj atmıştı mesajının üstüne.

    Özür dilerim öyle demek istemedim konuşmak istiyorum açıklayacağım her şeyi lütfen yazmıştı.

    Hatasının farkındaydı, buluşmakla buluşmamak arasında kararsızdım, duyacaklarım beni daha çok üzebilirdi, korkuyordum lan işte, korkuyordum. istemiyorum diye cevap verdim. Sana hiç ihanet etmedim dedi. Bende sana diyemedim, etmiştim düpe düz. Nur olayını hatırlayınca, bana nur olayını hatırlatıyordu fakat bu sadece kağıt üstündeydi yazdı arkasından ben seni affetmeyi bildim, sen beni affetme sadece dinle dedi. Yarın buluşalım yazdım.

    Okula gitmeyeceğim dedi. Gitmeni istiyorum, ailen yanlış anlamasın dedim. Bir şey olmaz filan diyip geçiştirdi, yarın konuşuruz diyip kapattım telefonumu, yelkenleri hemen indirmeyecektim yere soracak hesabım vardı. Savaşı kolay kazanamazdı.

    Pcde takıldıktan sonra bir kaç saat zor da olsa uyudum, sabah kalktım yine duş aldım yine güzelce giyindim, açtım telefonu bir kaç mesaj atmıştı. Adresi verip şurda şu saatte buluşalım dedim. Tamam yazdı sadece, çıktım evden, gittim verdiğim adres bir kafe ismiydi, 15 dakika önce filan gitmiştim. Su içtim, yapacaklarımı düşündüm ne diyebilirdim, bana ne anlatabilirdi derken buluşma saatine 5 dakika kala o da geldi, ikimizde erken gelmiştik, koşmuştuk birbirimize resmen.

    Sarılmakla sarılmamak arasında kaldım bir süre, sadece tokalaştık. Geçti oturdu garson geldi ne istersiniz dedi, soğuk su istedim, soğuk çay istedi, konuşmadık içecekler gelene kadar. Sonrasında dinliyorum dedim. Sözümü kesmeni istemiyorum, sonuna kadar dinle dedi. Bu söylediği bile anlatacağı şeylerin olumsuz olduğuna örnekti, dinliyorum dedim.

    Ahmet benim eski sevgilim Cenk ise tatilde tanıştığım biri dedi, aslında bu anlattıkları bile bana yeterdi ama sustum, o da konuşmaya devam etti.

    Ahmet'i anlatacağım sana dedi, kendi kendime düşündüm, acaba benden neyin intikdıbını alıyor diye, sevdiğim kız bana eski sevgilisini anlatacaktı. Hatta istersen mesajları okuyayım dedi. Bunun için mi buluştuk dedim. Sözümü kesme dedi, soru soruyorsun dedim.

    Sorsam bile kesme dedi. Başladı tamamen anlatmaya, Ahmetle 9.sınıfın başında çıkıyordum bu bizden bir yaş büyük şimdi okul değiştirdi, çok sevdim ben onu, amacı farklıymış, ben ise ona aşık olmuştum, sorgusuz sualsiz, amacını öğrendiğimde iş işten geçmişti, unutmak içinde gitmek içinde dedi. Sinir katsayılarım arttıkça, nefes alış verişim değişiyordu. Farketmiş olacak ki nolur sözümü kesme dedi. Bir şey söylemedim. istediğini alamayınca ayrıldı benden, bense kaldım öylece, hiçbir şey diyemedim arkasından ne dur, nede beni bırakma diye dedi. Unutmadım ben onu aylarca günlerce, taaki seni tanıyana kadar dedi. Sende her şeyi buldum, onda bulamadığım saflığı buldum, her şey güzel giderken, mesaj attı, hatırlattı kendini, hatta kolumu da onunla mesajlaşırken yola bakmadığım için kırdım dedi. Hiçbir şey söylemedim. Sudan bir yudum aldım çünkü ateş basmıştı.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +379 -1
      kız kolunu ahmet yüzünden kırmış işte buna üzüldüm amk sen boşuna kahroldun lan
      ···
      1. 1.
        +1 -7
        ayraçç
        ···
      2. 2.
        +2 -2
        ayraç
        ···
      3. 3.
        +1
        Adres ver ahmetin anasını bacısını gibelim
        ···
      4. 4.
        +1
        BEYLER REŞAT YAZMAMIŞ HiÇ KiMSE : (
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +14 -8
      sen git milleti gib sonra gel kıza boş yere atarlan

      AYNI TÜR MESELE GELDi ben eskiyi unutamamışsın dedim kızla şizofrenik gibi atıştık sonu hüsran oldu amk
      ···
   tümünü göster