/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3151.
    +59 -3
    Beyler iş yerindeyim saygılı olun amk. fırsat buldukça part giriyorum. hala seri yaz diğen huur çocuğudur. aksini iddia eden benden daha ağır pekekenttir.
    neyse hikayemize dönelim.

    ayşeyle inanılmaz mutluydum. çiçekle yaşadığım saçma aşk çıkmazından sonra ayşe bana çok iyi gelmişti. ben taşlara uzandım. ayşe de benim karnıma yattı o şekilde sohbet edip aldığımız abur cuburları tükettik. sonra kalkıp sahilde biraz yürüyüş yaptık. elimi ilk ayşenin eline zütürdüğümde biraz utandı, yüzü kızardı. elleri terlemişti heyecandan. utangaç sevgilim benim... bende ellerini iyice kavradım o şekilde gezdik... sonra ayşeyi ben evine bıraktım. bırakırken alnına bir de öpücük kondurdum iyice utanmıştı. ayşeden ayrıldıktan sonra yolda giderken kemal muallaksini arayıp durumları anlattım o da çok sevindi benim adıma. ha bu arada sebahat vardı ona ne oldu amk ? o benden hoşlanmıyor muydu yoksa ? neyse bana ne amk. gibime kadar.

    saatler günleri takip etti. aradan bir hafta geçmişti. bu arada bir kaç kere daha selma ablayla konuştuk. bana dediği tarihte gelmesede geleceğini söyledi tekrar. böyle böyle haftalar birbirini kovaladı. ayşeyle ilişkimiz 3. haftasındaydı artık. mutluluktan uçuyorduk ikimizde. hemen hemen hergün buluşuyorduk. bize gidip film izliyorduk. sahile gidip oturuyorduk. inanılmaz mutluydum ayşenin yanında. böyle zaman geçe dursun bana bir telefon geldi. arayan selma abla. gece 12 de beni almaya gel. amk ben nasıl uçuyorum mutluluktan. o günde çalışıyorum tabi. çıkışta normalde yine ayşeyle bir şeyler yapacaktık. ama ayşeyle konuşup durumu anlattım. böyle böyle bir ablam var o gelecek. az çokta selma abladan bahsetmiştim tabi önceden.
    ···
    1. 1.
      +59 -1
      adamsın adam pekekentlerin kralı dassagını yesin tüm pekekentler
      ···
   tümünü göster