/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +36 -4
    iki tane olay anlatıyorum pampalar.
    1) emlakçıya para veri bizim dairenin bi kat üstündeki boş daireye girip kocaman bi branda astılar. branda bizim ön camı hatta bizim aşağı komşunun cdıbını bile kapadı. giderken de sağda soldaki diğer partilerin bayraklarını afişlerini falan indirdiler. (normalde apartmana diğer pencereleri kapayacak bir branda, bayrak vs. asılmaz, böyle durumlarda da kaldırtılır, ki kaldırttık zorla..)

    2) beşiktaş belediyesinin düzenlediği -hala da devam ediyor sanırsam- festivalde müzik gruplarının çaldığı sahnelerin en az 5 metre uzağında olan standlarını hemen sahnenin yanına taşıyıp bir de sahnenin arkasına hdp afişleri astılar, millet onların düzenlediğini düşünsün diye. hatta çıkan gruplar festivali ve sahneyi belediyenin düzenlediğini sürekli söylemelerine rağmen bir çok insan "aa bak hdp" yapmış diyerek yollarına devam etti.

    seçim kampanyası, afiş, tanıtım vs. yapacaksan adam gibi yaparsın. yancılık en uyuz olduğum şey. hangi parti olursa olsun eleştiririm ama bu seçim döneminde bunlarda bariz bi şekilde sinsilik, sırtlanlık gördüm.
    ···
   tümünü göster