/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    şu 4 konuyu anlatayım. birincisi eski sevgilim yazdı ve ben şuan ki sevgilime haber verdim mesaj attı diye. ikincisi buluştuğumuzda yine bu eski sevgili muhabbeti açıldı bende ondan bişey saklamayım diye bende onun fotoğrafları duruyor geçen denk geldi dedim buna da bozuldu bu azcık trip yaptı. üçüncüsü sevgilimin sevmediği bi çocuk var ondan uzak dur diyor ama çocuğun bi zararı yok ki ben bi samimiyetimde yok zaten tek muhabbetimiz ders konusu. bunada kızdı azcık. ya şuan ben haksız durumdayım kabul ediyorum. ama sevgilim şuan benle konuşmuyor içimden bişey gelmiyor ya ilerde yine aynısı olursa ben sana nasıl güvenicem diyor. napmam gerek
    ···
    1. 1.
      0
      Burclarinizi merak ettim.
      ···
      1. 1.
        0
        benim boğa onun akrep
        ···
      2. 2.
        0
        Senin guvensizligin normal onun icin bisey diyemicem. adam gibi konusun da liseli degilsiniz.
        ···
    2. 2.
      +1
      sen problemlerini veya ileride problem olabilecek konuları sevgiline açarak ilişkinizi önemsediğini belirtmeye çalışmışsın ama bi erkeğe eski sevgililerinden ya da başka bir erkekten bahsedersen işler senin düşündüğün, istediğin durumda ilerlemez, yapman gereken ya açık açık konuşup ona güvendiğini belli edeceksin ya da bu durumu kabullenmesini isteyeceksin. nasıl kadınlar benliğini şefkat, paylaşma, dertleşme gibi duygusal yöntemlerle doyuruyorsa, erkekde gücünü kullanmak ve kendini ispatlamak ister. bu yüzden de başka erkeklerden bahsetmek ya da hayatında başka erkeklerin bulunmasını istemeyiz.
      ···
      1. 1.
        0
        peki ben ne diyebilirim nasıl ispatlayabilirim ağzım laf yapmıyor bu konularda çok fazla
        ···
      2. 2.
        0
        ağzının laf yapmasına ne gerek var, içinden geleni söyle. güvendiğini belli edemeyecek kadar da kötü değilsindir heralde ? yinede sevgilin anlayışlı biriyse şöyle bi öneride bulunayım. kadınların kötü zamanlarında neden herhangi bir iletişim yoluna mecbur olduklarını ya da ne bileyim işte aklıma gelmiyor kadınlık içgüdülerini araştırmasını felen söyleyebilirsin mesela. birbirinizi anlayamıyorsunuz sen ondan senin gibi davranmasını, o da senden onun gibi davranmasını istiyor. ortada hiç bir şey yokken dert türetiyosunuz. bu ilişki sevgilin anlayışlı değilse çok sürmez diyim..
        ···
   tümünü göster