1. 6126.
    +9
    arkadaşlar sanırım 1.5 ay falan oldu sayamadım beni bilenler vardır bu başlıkta belki ,
    -
    bugün ki keşfettiğim şeyleri ve hayatımla ilgili bazı şeyler paylaşmak istiyorum sizle
    ben dedemlerin yanına büyüdüm arkadaşlar 6 yaşıma kadar şehir hayatı nedir bilmedim doğada o sakin ortam içinde yıllarımı geçirdim 7yaşında okula başladığımda ilk gün her çocuk gibi kalabalıktan ürkmüştüm sonra alıştım tabi kalabalığa ve o dönem hocalarım yaşıtlarının aksine daha yaratıcı ve akıllı daha sakin ve mantıklı kararlar alıyor diyorlardı bunun akabinde anasınıfı dahil 5. sınıfa kadar okulda daima ilk sıralarda olan öğrencilerden biriydim ve çok mutluydum açık sölemek gerekirse yemek ayırt etmezdim millet şaşırırdı bu çocuk herşeyi yiyor bizim oğlanlar yemiyot derlerdi anneler ben köyde büyümüştüm köyde yemek ayırt edilmezdi sadece fazla hareketliydim herkes beni severdi sınıfta vs .

    yıllar geçtikte tabi dedemlerin yanından koptum şehir hayatında daha fazla kalmaya başladım ama uyumluydum sevilen sayılan başarılı bi çocuktum herşeyden önemliside stresimi futbolda tüketiyordum dolayısıyla okulumda derslerimi rahatlıkla dinleyebiliyordum her gün okul çıkışı antremanın olduğunu bilmek beni derslere daha kolay yoğunlaşmamaı sağlıyordu sonra ne oldu futboldan koptum 31 e başlamakta cabası bi kopuş dönemi yaşadım hepiniz gibi .
    şimdi sorunları konuşmak yerine size önerilerimi ve tesbitlerimi yapmak istiyorum

    1-
    günlük 3 4 saatten fazla uyumayın artık istemediğiniz kadar enerjiniz var merak etmeyin fazlası zararlı !

    2- mümkünse annenizi yada babanızı ikna edip haftada en az 1 2 gün yakınlarda bi doğa alanı deniz gölet baraj gibi yerler varsa oralara gidin ve akşama kadar kalın gün batımını mutlaka izleyin
    3- kaygı stres panik gibi durumlarımın tamamen ortadan kalktığını farkettim bugün göletin karşısına yatıp dinlendim inanılmaz pozitif bi etki yaptı bunu 1 hafta yada 1 ay sürdürdüğünüzü düşünün kimbilir ne kadar değişim olacaktır 31 i bıratıktan sonraki stres ve gerginlik durumlarından şikayetçi herkes işte şimdi hayatın ferre dışında diğer bir sırrını sizinle paylaşmak istiyorum o da ne tabiki doğa ! beni ilkokulda 5. sınıfa kadar başarılı kılan hatta yaşıtlarının üstünde zekası var denilmeme neden olan şey buydu zamanında tv programı seçmelerine ismim gönderilmişti bilgi yarışması için show tv de okullar yarışıyor düşünün nerden nereye lisede ise bu aynı adam sınıfta kalıyor ! doğa ya gidin akşama kadar kendinize terapi yaptığınızı farzedin ve çiçekleri koparın rahat kıyafetleri çekin üstünüze toprağa basın toprak üstünüzdeki tüm negatif enerjiyi alacaktır ve mutlaka suya temas edin!

    gündelik hayatta konsantresi bozuk olan ben bugün o kadar sakin ve konsantreydim ki inanamazsınız sanki başka bi şehre gelmişim gibi hissettim evime geldiğimde . sorunların sıkıntıların ne kadar boş olduğunun farkına vardım yolda dans ettim iner inmez mağzanın önünde 2 ay önce bırak dansı sokağa çıktığı an eve dönen bi adamdım 5 dk sonra asosyallik doluydu yani hayatım

    bu değişimin sebebleri yukarıda sıraladığım şeylerdedir .

    insan isterse başarır yapar ! hırsla değil sükunet ve mütevazilikle kazanırsınız hayatta unutmayın ! herşey sizde bitiyor ferreyi 31 i bıraktıktan sonra hayatınızdaki 2. büyük iş bu olmalı allaha emant olun arkadaşlar sorusu olanlar varsa yazabilirler ..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster