/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
  1. 1.
    +1 -1
    Şimdi s.a dıbına kodumun binleri. Cehaletiniz anasının dıbına vurmuşken satanizm nedir anlatayım size.

    Satanizm - Şeytana tapma dini midir değil midir? En azından anlamış olursunuz cahil gibi gezmezsiniz.

    2 Tür Satanizm vardır. Biri Lavey Satanizm'i, diğeri EA - Enki Satanizmi.

    Lavey'in olayı nedir:

    Bu Lavey denen sümsük pekekentin çıkartmış olduğu dindir. iblise inanırlar, ipnelik puştluğuna inanırlar. Manevi dünyayı düşünürler. Birçok iş adamı, pop sanatçısı vs. üyesi vardır. Kendilerine ait incilleri vardır.
    Tanrının kimseye eşit davranmadığını tam bi züt olduğunu söylerler. iblis'in daha özgürlükçü daha bir insan evladı olduğunu Ademle Havva konusunda tanrının hatalı olduğu bla bla gibi birçok bilgiyi içerir.

    Enki Satanizm'i nedir?
    Enki aslında bizi dünyaya getirip yatıran ilk tanrıdır. Aslında uzaylıdır, insanlar biyolojik bir deneyin sonucunda ortaya çıkmıştır. Ardından bu Yehova denen oğlan gelir milleti fitneye fesata zütürür, Bu enki zütün teki yok şöyle yavşak böyle gevşek diye anlatır. Öz gerçek tanrı benim der, ardından dünyada benim borum öter aga bu saatten sonra kral benim der. Peygamberleri çeker uzay gemisinin içine anlatırda anlatır.

    Aslında yaratıcı olan Enki'de madem inandınız siz bu puşta tapının bakalım ağzınızı yuzunuzu nasıl gibicem diye bekler. Yehova da boş durmaz Enki puştu Şeytan iblis kötü o dıbına koyayım der.

    Enki'nin insan karısı vardır. Bunun adı da Havvadır. vs. bla bla.

    Şimdi 3. Bir Tür daha var. Yukarı da 2 Tür var demiştim ama bunun ismi farklı.

    Demonolijist var ama bunlarada Satanist deniyor.
    Bunlar şöyle adamlar;
    dıbını yiyeyim Tek tanrı var okey. Ama tek iblis yok. 13 adet bütük iblis var. Lucifer, Astaroth, Baal, Beelzebub vs. Bunlar çok kral adamlar. Cehennemin efendileri vs. Din kitapları da okey ama bizim olayımız manevi dünya veririz malı mülkü bunlara istediklerini yaparız istediklerimizi verirler çok kral takılırız.

    Genelde okültist kafasıdır bu da.

    Şimdi gelelim Satanistler hakkında yanlış bilinenlere:

    Satanistler Ateist Değildir: dıbına çaktım, Tanrıyı kabul edicen ki şeytanı da kabul edesin deme dal yarak. Salak salak düşünme dıbına kodumun cahili.

    Satanistler Kedi Kesmezler: Kediyi niye kessin dıbına koyayım. Keçi keserler kafasıyla ayin yapılır. Kanı da kafa yapar (Bilimsel gerçek) içersen uçarsın anında.

    Metalciler Satanisttir: Lan 3 5 tane satanist metal grubu var diye hepsini satanist sanmakta ilginçtir. Black Sabbath yıllarca satanist dendi alayı Katolik iblis olsan 2 okur yakarlar.

    Satanisti nasıl saptıcaz: Saptayamazsın. Yolda düz yürüyen bir adam bile oılabilir. Genelde zengin kimselerin %80'i hardcore satanisttir. Bir şekilde o zenginliğin gelmesi lazım değil mi?

    Ben Satanistim diye anlatan arkadaşım var: Hah o yannanımın başı işte. Mal o ilgi çekmeye çalışıyor. Her pentagram çizen Satanist mi?
    Değil. O sebeple salak saçma bir kafa o.

    Pentagram Şeytanın Kafası?: Aslında yıldız birçok yıldızda öyle çiziliyor millet satanist olduğu için değil.

    Ama Baphometin kafası ona benziyor diye öyle alanda var. Normalde Pentagram Witch denen eski bir dinin sembolü. Koruyucu özelliği vardır. Her gördüğünüzü satanik sanmayın amık çocukları

    neyse sorularınız varsa alırım dıbına kor cevaplarım rahat olun.

    Bu kadar şimdilik
    ···
   tümünü göster