/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 2726.
    +74 -3
    selma ablanın bu öğütlerini aldıktan sonra biraz daha rahatlamış, biraz daha kendime gelmiştim. telefonu kapattıktan sonra kendime sordum :

    -lan halidakisperm sen komi olarak girdiğin işten pekekent olarak çıktın amk. o kızlar sırf bu hikayeni bilse sana domalır amk kendine gel. tamam kız güzel , hatta baya güzel ama sende profesyönel pekekentsin. selma gibi bir huuryla tanışacak kadar da şanslısın. hadi bakalım halidakisperm göreyim seni.

    kendi kendime gazı verdikten sonra biraz daha rahatlamıştım. rahat tavırlarımla kızların yanına gittim ve ayşeyle sebahatin arasına geçip ikisininde koluna girdim.

    -iki güzel kızın arasına gireyimde kısmetim açılsın bari *

    kızlar gülmeye falan başladılar. belli hoşlarına gitmişti. iltifat edilmesi hangi insanın hoşuna gitmezdi ki amk.

    Ve nihayetinde biz zütümüzün keyfine göre beğendiğimiz bir plaja girdik. 5 numaralı plajla 6 numaralı plajın tam arasında bir yerdi. kıyıya yakın bir yerde ,dalga seslerinin rüzgarla öpüştüğü taşlıkların üzerine oturduk.hep beraber içkilerimizi içip sohbetler ettik. şarkılar söyledik. kızlar hafif züt olur gibi oldular. kemal muallaksiyle bende hala bir şey yoktu. ikimizde dipçik gibiydik amk.

    şişeyi fondipleyip dibini gördükten sonra dalga seslerinin dinlendirici uğultusu eşliğinde kafamı arkama devirdim. ellerimi birleştirip kafamın altına aldım. ayşe benim sol tarafımda oturuyordu, sebahat sağ tarafımda. kemalde sebahatin yanında. ben uzandıktan sonra sol kolumun üzerine ayşeninde yatmasıyla kalp atışlarım acunun progrdıbına katılan, alman gurbetçi beatboxçılar gibi beatbox yapmaya başlamıştı.
    ···
    1. 1.
      +2
      Seri panpa hikayeyi bitirmeden ölmek uyumak yok sana amk
      ···
    2. 2.
      +136 -3
      kalp atışlarım acunun progrdıbına katılan, alman gurbetçi beatboxçılar gibi beatbox yapmaya başlamıştı. Yorumlaman çok özgün bin ama gülmedim pekekentsin sen espri yapma
      ···
    3. 3.
      +6 -1
      elim çükümde bekliyodum,bu kısmı görünce boşaldım amk.
      kıyıya yakın bir yerde ,dalga seslerinin rüzgarla öpüştüğü taşlıkların üzerine oturduk.
      ···
      1. 1.
        +29
        ayşeyle sebahatin arasına girddin de kemali düşünmedin mi oç ? ağlaya ağlaya 31 çekiyo şezlongun altında gariban. kemalde kendimi gördüm.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster