/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 2701.
    +58 -3
    uzun bir zamandır selma ablayla da konuşmuyordum. en son yurt dışına gidecekti falan diye düşündüm kısa bir süre. zaten o beni arardı. bari arayana kadar şu ayşeyi ayarlayayım da selma reizle paylaşacak bişeyim olsun diye hayaller kuruyorum bende.

    ve beklenen zaman gelmişti. sebahat beni aradı ve saat 9 gibi saat kulesinin önünde buluşalım dedi. kemal muallaksiyle birlikte saçı başı yapıp parfümleri sıkıp saat kulesinin önüne geldik. ikimizde heyecanlıyız tabi amk kızları bekliyoruz. ve uzaktan kızlar gözüktü. amk bu nasıl bir güzelliktir. ayşe saçlarını topuz yapmış, üzerine pembe bir askılı giymiş. altında diz kapaklarıyla aynı hizada beyaz bir etek, ayaklarında babetleri. amk dedim kıza iyice aşık olucam melek gibi olmuş. neyse bunlar geldi. ayşe yine gülümsüyor amk yüzünde güller acıyor, canını yediğim.

    bunlar geldi selamlaştık falan, kemalle tanıştırdım. kemalde heyecanlı amk doğru düzgün kızlarla dışarı çıkmamış. bir de benim eskiden pekekentlik yapıp am züt içinde yüzdüğümü bilse herhalde hiç bırakmaz peşimi.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      panpa izmirden aco diye bi pekekent tanıyon mu 7 sene önce vardı en son sonra ne yaptı bilmiyom
      ···
      1. 1.
        +6 -1
        kumrucu aco var bornovada amk o geldi aklıma :D
        ···
      2. 2.
        +24
        adam keranede kumru yemiş vay amk
        ···
      3. 3.
        +14
        Kumru değildir o
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster