/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +100 -18
    bu adam 2001 yilinda sehit edildi bir sene sonra 2002de akp peydah oldu.bop diye bi kavramin es baskani basbakanimiz oldu. buraları geciyorum agir konular.

    bu adam diyabakir gibi bi yerde sevilen bir polisti. oldugunde esnaf prostesto icin kepenk kapatti.

    devletin ordaki halka tatli yuzunu gosterdi bu adam. simdi anasinin amindan 2000 yilinda cikmis ergen pijler herkesi assagilamak icin kürt der olmuş. ulan 2002 ye kadar kurtle pkklı farklı seylerdi sene 2015 herkes bu sekilde kullaniyor boyle bi algi yaratildi insanlarda.
    hic mi akliniz yok huur cocuklari donen oyunun en iyi kaniti bu adamdir derin devlet gladio super nato ya da ne gib derseniz deyin kurtlerle turkleri baristirmak istemiyorlar ,engel oluyorlar ,dusmanlastiriyorlar

    terorle mucadelenin en cetrefilli donemlerinde bile kurt deyince direk pkk akla gelmezdi. herkes çok dikkat ederdi bu ikisinin ayrimina. aklim almiyo noldu lan bu millete analar hep huur mu dogurdu?

    devletin icindeki huur cocuklari ordaki halkin devletine kusmesi icin elinden geleni ardina koymadı mazlum etliye sütliye karismayan kurt bile pkk gibi bi huur cocugu surusunun arkasina gecmek zorunda kaldı.

    burda milleti assagilamak icin belkide cogu zaman espiri mahiyetinde kürt diyosunuz millete ayristiriyosunuz hakir goruyosunuz ama kullandiginiz dil kuresel oyunun en buyuk silahi aklinizi basiniza alin muallakler.
    ···
   tümünü göster