/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    -1
    Bölümün tam olarak pgiboloji olmasada yandal olarak halen yapıyorum.

    Baya okudum araştırdım proflardan yazdığı kitaplardan insan pgibolojisi hakkında burda tam aynısını yazmıcam kendimdende katacam , hepsini okumanı tavsiye ederim ...

    Problem varsa çözümü de vardır.
    Aynanın karşısına geç hafif aydınlık olsun ayna ,
    Sevmediğin bölgeleri dürüstçe kendine itiraf et ,
    Burnum büyük şekilsiz, dişlerim yamuk ve sarı , sivilcelerim ve leke dolu yada ten rengim kötü, saçlarım iğrenç kısaca sana örnekler verdim.

    Popüler kültür, medya face magazin dergileri tv dizilerin yarattığı yakışıklı ve çirkin imajı vardır. Buna erkekte dahil kızda. Ve bunu izleyen bakan kişiler kafasında belli Bi güzellik çirkinlik görecesi kuruyor.

    Başta dediğim gibi sorun varsa çözümde vardır.
    Burun estetiği 5 bin tl , diş yaptırmak 5 bin tl , kısaca büyük paralar değil. Beğenmediğin bi yer varsa bunları böyle aşabilirsin. Uni 1. Sınıf çekingen asosyal bi kız vardı ecem bakımlı bi kızdı ama herhalde bişeyden çekiniyodu kız 2 donem burnu yaptırdı , sınıfa bi kız girdi bu kim aq dedik kız harbi bi anda 10/5 iken 10/8 oldu. Harbi sınıfın guzellerinden oldu sadece bi burunla.

    14 15 yaşlarında ergenlik döneminde banada oldu; sokakta rahat yürüyememe ,kızların yanından geçememe bir sürü gülünecek şey , senin dediğin gibi özgüvensiz şekilde, şuan kızların yanından onlarla dalga geçeçek şekilde geçiyorum gülüyorum ahahah diyorum herkese değil beğenmiş kızlara dalga geçerek yanlarından geçerim, açıkçası kendilerini şüpheye. düşürürüm.

    Üstte ni arkadaş yazmış özgüvenli erkek bin erkek gayet haklı o panpa da. Kendini satmayı öğreneceksin, karakter meselesi 1 2 senede değişmez ama eğer üstünde çalışırsan istediğin erkek tipi olabilirisn.

    Tipini takma inan bana abartıyorsundur , 10 bin tl çok yakışıklı olabilirsin.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      amk pgiboloji okuyan adamsın vereceğin öneriyi gibiyim okumayın beyler
      ···
    2. 2.
      0
      Ulan dalyarak karı kız yapmak istiyorsan tipin olacak it tipin başka yolu filan yok yada çok zengin olacaksın oda bizde ne gezer. Oneri fln me bekliyordun gsz istiyorsan motivasyon istiyorsan git never back down izle. gibik ne önerisi bekliyordun tipin olmadan karı kız ustası olmayı mı..
      ···
    3. 3.
      0
      özet geç bin
      ···
    4. 4.
      0
      net aptalsın amk kızların pgibolojisinden kızlara nasıl davranılacağından bahsetcen diye okudum yannan yannan şeyler yok tipin olcak yok paran olcak okuma amk bırak bölümü
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster