/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    +1
    ıslak tuvalet kağıdı zütümü temizlemeyeceğini ben de mi kabul ediyorum? öyle bir şey yazmadım, nereden çıkardın o anlamı bilmiyorum ama temizler. mükemmel mi? hayır ama temizler.
    evet, yazının ortalarına geldin ve yine küfürlere, karşı tarafı aşağılayıcı kelimelere başladın. ben de şaşırmıştım bir an normal entry girebiliyorsun diye. neyse yazdıklarına geleyim:
    liseden hatırladığım kadarıyla 1 gram tak parçası 10 milyon virüs, 1 milyon bakteri, 1000'e yakın da parazit kisti ve yumurtası içeriyordu. sana zararı olsa dediğin gibi zaten içinde olmazdı. ama dünyada yaşayan suya, havaya bile alerjisi olan insanları düşünürsek, bunları onlara bulaştırma hakkımız var mı?
    difüzyon lafının bilgili olmak için söylenildiğini ilk defa duydum. sen bu mantıkla ekşi sözlükteki yazarların bazılarının entrylerini okusan etmediğin küfür kalmaz herhalde. lise okumuş hatta orta okulu bitirmiş birisinin bilebileceği bir kelimenin "bilgili havaları katmak" amacıyla kullanıldığını düşünüyorsan ciddi anlamda kelimelerle sıkıntın var demektir.
    "difüzyonun kelime anldıbını öğrenmeden gelir kullanır." demişsin. orada ıslak peçeteden takun içindeki sıvının mendilden geçişini anlatmak için ne kullanabilirim bilmiyorum. sızıntı mı diyeyim? şimdi tdk'ya baktım, geçişme diyor. geçişme deseydim anlar mıydın?
    ayrıca her yerim temiz olmayabilir ama olabildiğinde temiz kalmaya çalışıyorum.
    "zütünün dibinde nükleer santral sinsilesi var geliyor takıldığı şey niye zütünüzü elinizle siliyorsunuz."?? sen ne işle meşgulsün acaba? ayrıca finallerime çalışmışım, sorumlu olduğum görevleri yerine getiriyorum, günde 30-40 sayfa kitabımı da okuyorum. geri kalan vakitte ne yapmamı önerirsin?
    senin gibi atom fiziği hakkında sempozyumlara mı katılayım yoksa ermenistan'a ültimatom mu vereyim? pardon ültimatom dedim, bilgili havalarına girmemişimdir umarım.
    ···
   tümünü göster