/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +19 -6
    hayatımın en büyük bir travmasıdır beyler. yıllarca bu olayı unutmak istedim, hatırladığım zaman sinir krizleri geçirdim. ama artık zamanı geldi.

    ergenliğimin ilk yılı. en en en azman dönemim. ama bir o kadar da dindarım. abim de bana 31 çekmek çok günah oğlum sakın ha, dünyanın en büyük ikinci günahı falan dediği için kendimi inanılmaz sıkıyorum. krizlere, triplere giriyorum arada tabi kendimi tutamayıp 1 posta patlatıyorum. fakat cenabet gezmek de dünyanın en büyük günahıymış bunu da yine abimden öğrendiğim için koşarak duşa giriyorum.

    neyse işte bi gün misafirliğe gittik. bana bi 31 krizi girdi! ama var ya nasıl girdi. elim ayağım titriyor. o yıllarda bende inanılmaz hayal gücü olduğu için durup dururken çok azabiliyorum. ne ferrelar izledim, ne memeler gördüm ama o zamanlardaki kadar coştuğumu hatırlamıyorum.

    ne yapsam ne yapsam diye düşündüm. tuvalete gitmeye karar verdim. babam bir anda "hadi kalkıyoruz" falan derse bi anda kalkarsak dindar ailenin bütün imajını sarsabilirdim. uçağıma irtifa kaybettirip gelecektim. ama o tuvalete girmemle sıvı sabunla göz göze gelmem bir oldu. sonra sıvı sabunla yattım. ama malesef artık bir cenabettim. her saniye günahlar yazılıyordu. eve gidene kadar çarpılır mıyım diye düşünmeye başladım. gözümün önüne abimin "yarrrraaa yedin" bakışı geliyordu. derken

    maşrapayla göz göze geldim. BU BiR MUCiZEYDi. hemen maşrapayı suyla doldurdum. bu işi tek seferde çözebilirdim. kafamdan aşağı suyu dökersem vücudumun %75'i ıslanırdı ve gerisi çok kolay olabilirdi. ama çok ses çıkardı ve dikkat çekebilirdi. yine de riski aldım ve yapıştırdım suyu. şaaaaaaakkkk buz gibi su 4 bir yanıma aktı. bacaklarım titriyordu. ama mecburdum. maşrapayı biraz daha doldurdum. şaaaaakkkk. artık iğne ucu kadar bile kuru alan kalmamıştı. misafir havlusuyla başımı kuruladım. atletimle gövdemi kuruladım çıktım tuvaletten.

    şükür ki misafirlikte varlığıyla yokluğu bir olan misafir çocuğu idim ve kimse sular damlayan tişörtümü ve saçlarımı fark etmedi.

    özet yok beyler. her cümlesi okunması gereken ibretlik bir olaydır bu.
    ···
   tümünü göster