/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    Popüler kültür:aptalca ve gereksiz ama, aptal insanların çoğunluğunu düşündüğümüzde kendi içerisinde tutarlı bir olgu.

    Çevrenize baktığımızda insanlarının çoğunun, genel olarak aynı olduklarını görüyorum. Bunun olmasının tek sebebi tabi ki sosyal medya ve unun dayattığı saçma kurallar ve insanlar o kadar bağnazlar ki bunun üzerinden bile faşizm uygulayıp;bu kurallara uymayan insanları dışlama eğilimindeler.
    Çoğu insan, malesef bu;içinde bulundukları saçmalıkları anlayamamaları ve bunun saçmalığını kavrayamadıklarından dolayı çevrelerini saran bu popüler kültür asalaklarının çoğunluğuna da kanıp, sevgili ve eş seçimlerini de bu kurallar'a göre seçmektedir.Bu kurallar kendi içerisinde değişebildiğinden ya da tutarsız olmasından ötürü de bu ilişkiler uzun sürmez.

    Bu dayatmalar sonucu çevresini sarmış olan bu popüler kültür asalaklarının, zaman zaman dışlamalarına maruz kalmış olan kardeşlerim aslında hiç olmadıkları biri olduklarına inandırılmış olabilirler,bu PKA'ların kurallarına kanıp toplum içinde değersiz olduklarına bile inanmış olabilirler ama sizi söylemek istediğim ve bu yazının da özeti olan söz:Bunların hepsi bir illüzyon.Siz toplumun size söylediği kişi değilsiniz.
    ···
   tümünü göster