/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1576.
    +31 -5
    izmirden gitmiştim artık. Orası benim için kirli anılarla doluydu. Mersine taşındım ve izmirdeki sattığım evin parasıyla yeni bir ev aldım. Artık tertemiz bir sayfa vardı önümde ve bir daha bakmayacağım geçmişim. Yeni bir işe başladım bir barda komiydim. Eskisi gibi getir zütür işleri işte ne sanarsın.
    artık düzenimi kurmuştum ama bir gün bir mesaj geldi telefonuma 'ÇABUK GERi DÖN'. Anlamamıştım ve içim merakla dolmuştu. ilk uçakla gittim oraya. Hayatımın aynı anda başlayıp bittiği o lanet yere. Yine ordaydım ve bir kafes gibi çıkamıyordum ordan , bumerang gibi hep dönüyordum oraya.
    ilk girdiğimde apartmana aklıma selma abla gelmişti. Ama o geride kaldı . Canım ablam geride kaldı..
    Kapıyı çaldım. Her kapıya vuruşumda elimde bir ağırlık hissediyordum. Sonunda yine o açtı kapıyı. Çiçek. Güzel kokulum.
    Otur dedi ve bir sigara yaktım. Koydu bana bir şişe kendisine de koydu. Zaman durmuştu adeta benim için ama geçmiş işte. Sarhoş olmuşum.
    Uyandığımda bir de ne göreyim necip gözlerimin önünde nurhanı gibiyor. Nurhan ise FUCK iT ME diye bağırarak apartmanı inletiyor. Çiçek yanıma geldi ve dedi ki hala huur olduğumu mu düşünüyorsun ? işte huur böyle olur dedi.
    Hak vermiştim. O gün ona bir daha aşık oldum . Geçen ay nişanımız vardı yazın evleneceğiz inşallah. Bu arada eski günleri yad etmek için her haftasonu bize gelirler hınzırlar.
    ···
    1. 1.
      +2
      Üşenmedin mi ulan bin
      ···
    2. 2.
      +16
      Yazarken bu yeni part atar diye ışık hızıyla yazdım amk
      ···
    3. 3.
      0
      Ceyrek altinimi hazirladiydim amk nerdeyse
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster