/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1376.
    +55
    nurhan abinin yüzü gülüyordu. 1 gecede kaldırdığı paranın haddi hesabı yoktu. bana çıkartıp 5 bin tl para verdi. bu da senin payın aslanım diyerek. aslında o gün eve gitmeyecektim fakat nurhan abi manitanın yanına git parayı bir güzel ezin dedi. bir de hesaplarıma göre bu hızla gidersem 2 ay sonra çiçek ve ben özgürdük. mutlu mesut taksiyle evime gittim.

    eve vardığımda çiçek tv başında uyuya kalmıştı. nazik bir şekilde alnına bir öpücük kondurup yanaklarını okşadım. uyanır gibi oldu. kucağıma alıp çiçeği yatağımıza zütürdüm. üzerimdeki pis kıyafetlerden kurtulup bende yatağa geçtim ve uyudum.

    ertesi sabah saat 12 gibi kahvaltı hazırdı ve öpülerek uyandırıldım. kısa süreli bir dejavu yaşadım. selma abla aklıma geldi. kahvaltıdan önce bir sigara yapıp kahvaltımı yaptım. kahvaltıdan sonra tvyi açıp kanepeye oturdum. çiçeğin yaptığı türk kahvesiyle sigara içip çiçekle sohbet ettik. kazandığımız paradan ve bu şekilde giderse 2 ay sonra özgür olacağımızdan bahsettim. çok sevindi ve boynuma sarıldı.

    selma ablanın ölümünden sonra yavaş yavaş kendimi toplamaya ve işleri rayına oturtmaya başlamıştım. ama yokluğunu her an her saniye hissediyordum. selma ablam çok özlüyordum seni...
    ···
    1. 1.
      0
      ayraç...
      ···
    2. 2.
      +11 -2
      hiç mi akıl yok amk , sana kalan evi satıp kaçıcaktınız izmir'den bu kadar basit.
      ···
    3. 3.
      +6
      bu şekilde giderse 2 ay sonra özgür olacağımızdan bahsettim.

      aklıma spartacus geldi amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster