/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1201.
    +38 -2
    bu benim morelimi tamamen alt üst etmişti. nurhan abi yine bir iş akşamı beni yanına çağırdı.

    -halidaki geç otur şöyle. beni hayal kırıklığına uğratmaya başladın. senden beklediğim bir performans değildi bu. 8 ayda bu parayı çıkartabileceğini düşünmüyorum ben artık.

    -evet nurhan abi doğru söylüyorsun hiç iş yapamadım. fakat bu yapmayacağım anldıbına gelmiyor. kafamda farklı planlarım var. bunun için senin havuzlu villanı kullanmamız gerekecek.

    -nasıl olacak o halidaki ?

    -bak nurhan abi. neredeyse 1 haftadır hiç iş yapmıyorum fakat müşteri takibini kesmedim. müşterilerle tanışıp , zengin ve taşaklı olanların numaralarını buldum. kumarla arası olanları araştırdım ki geneli gavat olduğu için vardı. şimdi şöyle bir şey yapıcaz ; senin villanda cumartesi akşamı poker partisi vericez. elimizdeki bütün huurlarıda o gece senin villana zütürcez. bir yandan havuz başında barbekümüz olurken bir yandan poker oynanıcak. gibişenler içenler derken. mekanda kazandığımız paranın kat kat fazlasını 1 gecede çıkartıcaz.

    nurhan abi anlattıklarımdan etkilenmiş bir şekilde barmenden 2 viski söyledi ve bana bir puro ikram etti. "yine şaşırttın beni halidaki, yine... "
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Devam panpa ben okuyorum
      ···
    2. 2.
      +24
      huurysa huur huurdur huur selma ablan haklı çıkacak bence çiçek gibecek yine hayatını
      ···
    3. 3.
      +64 -2
      BU SEFERDE KOLPACiNO OLDU AMK
      ···
      1. 1.
        +2
        verdim şukunu züt herif :D
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster