/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 876.
    +72 -1
    o geceyi yoğun bir şekilde atlatmıştık nihayet. çıkışta çiçeğin yanına gittim.

    -hadi hazırsan gidelim.

    bu mutlu bir şekilde, yüzüne takındığı gülümsemesiyle üstüne çeki düzen verdi ve koluma girdi. müşteriler gibi klubten çıktık. artık arabamız yoktu. selma abla kaza yapınca araba haşat olmuştu. taksi çevirip taksiyle eve döndük. yukarı çıkıp eve girdik. evde bazı değişiklikler yapmıştım. selma ablanın bütün kıyafetlerini sağa sola dağıtmış, selma ablayla içtiğimiz chivas şişelerini, selma ablanın odasındaki süslendiği aynanın üzerine dekor olarak yerleştirmiştim. bu arada bende artık selma ablanın odasında uyuyordum. üstümüzdekileri çıkarıp yerleştirdikten sonra ben duşa girip sıcak bir duş aldım. çıktığımda çiçek ikimize de tost yapıyordu. tost demişken : tost benim için çok önemliydi. selma ablayla neredeyse her gece tost yerdik. selma abla kaşarlı tostu çok severdi. hatta arada sana kendimden parçalarla tost yaptım diye taşşak bile geçerdi *

    konuya dönelim. kurulanıp üzerimi giyindikten sonra tostlarımızı yedik. çiçek sürekli gözlerimin içine baksa da ben televizyon izliyormuş gibi yapıp gözlerimi kaçırıyordum. ve birden sessizlik bozuldu.

    -ne olacak böyle halidaki ?

    -ne ne olacak çiçek ?

    -biz ne olacağız ? görmüyor musun sana nasıl aşığım.

    -çiçek bizim aramızda bir şey olamaz artık. ben sürekli aşık olduğum kadının başkaları altında inlediğini düşünerek yaşamayı istemiyorum.

    -ne yapabilirim halidaki ha ne yapabilirim !!! ben mi yazdım kaderimi ?

    -kimse kendi yazmaz ama herkes kendisi şekillendirir. selma ablaya verdiğim sözlerim var. kendi hayatıma bakmam lazım. kadınlara güvenmemem lazım.

    bunun bir anda gözleri doldu ve yerinden kalktı. ağlayarak gidiyordu. tuttum kolundan "nereye?" dedim. "bırak elimi yüzümü yıkıcam." dedi.
    ···
    1. 1.
      +64
      Bak toparladı araba olayını parçalanmış kullanmıyor vasiyet önceden yazılmış
      ···
      1. 1.
        +15
        Kadının işi gücü yokmuş halının üstüne ev arabamı yapmıs aq
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      ENTRYMIZ NERDE LAN CABUK YAZ
      ···
    3. 3.
      0
      iyi yazmış
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster