/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -2
    Arkadaşla sinemaya gidelim dedik Avengersa tabi mühendislik okuyoz kız yok bölümde 2 sap girdik sinemaya ön tarafımıza 2 kızla 1 oğlan oturdu ama herifte ne havalar ne havalar ağzını açsa kızlar gülüyor yerlere yatıyor acayip sinir oldum buna neyse film bitmeye yakın en heyecanlı kısmında bu züt çıkardı telefonla uğraşıyor ışıktan dikkatim dağıldı gözümüze gözümüze geliyor bi şeyde diyemedik. Acayip sinir oldum bine neyse sinema çıkışında gözlükleri verdik geçtik çıkışa doğru yürüyoruz bu züt iron man maketiyle son hız koşuyor dedim noluyor aq.

    Neyse dışarda arkadaşla vedalaştım eve doğru yürüyorum bi baktım bu züt yanında kızlarla elinde maketle geziyor suratında hep bi kahkaha kızlar dibin düşüyor acayip sinir oldum ekstra kıskandım zütü.

    Takibe başladım bu züt 5 dk sonra ayrıldı kızlardan bizim 2 yan sokakta apartmana girdi neyse apartmandan tanıdığım var onunla konuştum o zütü tanıyomuş bizim ünideymiş. Mühendislikteki abaza arkadaşlara anlattım durumu onlarda kıskandı benim tarafı tuttular bu zütü yakalayıp cezalandıracaz o iron man maketini alıp sinemaya zorla zütürtcez görevliden de özür dileyip ayakkabısını yalatacaz
    ···
   tümünü göster