/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 626.
    +75 -2
    nurhan abiye döndüm. bir süre konuşmadan baktıktan sonra :

    -abi zütür beni burdan, meyhaneye zütür abi, dayanamıyorum abi.

    -kalk halidakisperm kalk.

    sonunda beklenen göz yaşları gelmişti. üzerime çok ağır gelen bu yükün ilk mahsülleri... gözlerimden ağlamıyordum belki de ilk defa. yüreğimin derinliklerinden geliyordu göz yaşlarım. ekvator yağmurları gibi. içimde sürekli kazanmaya başladığım savaşları kaybetmeye başlamıştım. osmanlı imparatorluğu gibi fetretle sonlanıyordum. benliğim bir kandildi. gözlerimden çıkan ateşler zaten yakmaya hazır bekliyor. tek eksiğim gaz yağımdı. o da meyhanedeki sek rakım olacaktı.

    nurhan abiyle meyhanenin yolunu tuttuk. ben sessiz sessiz ağlıyorum. nurhan abi ağladı ağlayacak ama bana abilik yapacak ya, patronum ya benim. egosunu koruyacak ya.. tutuyor kendini. meyhaneye gidene kadar 7-8 tane sigara içmişimdir. vardığımızda bulduğumuz ilk boş masaya oturduk. nurhan abi direk masayı donatın dedi. masa 5 dk içinde hazırdı. 4-5 kadehi şat yaptım sek bir şekilde. zaten kafa hafif gelmeye başlamıştı. nurhan abide aynı şekilde. sonra yavaştan içmeye başladık biz. ben ağlamaya başladım tekrar. nurhan abide kaptırdı kendini o da ağlamaya başlıyor. en az 15-20 kere çiçek aradı. gibimde mi attım telefonu bir köşeye içiyorum.
    ···
    1. 1.
      +178
      100 temel eser içinde olması lazım lan bu hikayenin.
      ···
    2. 2.
      +6 -24
      kardeşim hikayeni gerçekten takip ediyorum, çok da güzel yazıyorsun ama,
      nurhan abide 0 ego var demiştin önceden, bu partta egosunu koruyacak ya vs. demişsin. hikaye yalan falan demiyorum oyle olsa bile okumaya da devam ederim ama bu tarz zıtlıklara düşme.

      ayrıca rakı shot yapılmaz. yapılırsa da sadece ilk kadeh yapılır, masadaki yaşlının kendi rakısını bitirmesi beklenir, her işin bir raconu var.
      ···
      1. 1.
        +4
        Amk abikik egosu diyor gotunle okuma. Raconunu gibtirtme bide aksam aksam icmeye yeni balamis liseliler gibi ahgam kesme birak adam ne guzel yazmis giberim raconunu
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        önüncü yaş kaç acaba, içkinin raconu yoktur, rakının raconu vardır. öğrenirsin.
        ···
    3. 3.
      +7
      Lan pekekent adamlar hüzünden içiyor kendilerinde değiller raconu mu kalır o zaman işin
      ···
      1. 1.
        +4
        pekekent benim, namımı yedirmem kimseye :D
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster