/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 601.
    +128 -4
    olayın şokuyla neye uğradığımı şaşırıyorum. kaskatı kesiliyorum. yanımdaki nurhan abide aynı şekilde. ağlayacağım desem ağlayamıyorum. garip bir durum. içime öküz oturdu resmen. kalbimi biri canlı canlı yerinden söküp fırlatmış gibi hissediyorum. sanki biri bana kan kartalı yapıyor. (kan kartalını bilmeyen binler araştırsın amk.) içimde derin bir yankı var. sanki kalbimin ortasında yalnız bir adam var ve çığlıkları tüm bedenimde yankılanıyor. diken diken olan tüylerim duvardaki gölgemden bile belli oluyor.

    tek kelime konuşmadan hastanenin ortasında sigara yaktım bir tane. nurhan abide yaktı. sigara içmeye başladık. görevli güvenlikler falan gelip dışarı çıkarttılar bizi.ne nurhan abi konuşuyor ne ben konuşuyorum. ikimizde üzgünüz. buradaki tek arkadaşım, ablam, can yoldaşım artık yok. ne yapacaktım ben şimdi ? nasıl olacaktı herşey ? bu kadar yükün üstesinden nasıl gelecektim...
    ···
    1. 1.
      +85 -4
      ABi SIRF SANA +1 VERMEK iÇiN E POSTA FALAN GiRiP ŞiFRESiNi BULDUM ŞU HESABIN HELAL OLSUN ÇOK KRAL YAZIYORSUN
      ···
      1. 1.
        +5 -3
        Koca entryde 1 tane bile velet göremedim bari ben üstleniyim o görevi HerkeS s ile yazılır panpa
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        Kan kartalı veya (eski iskandinav dilinde blóðörn), Vikingler'in bir idam şeklidir. Mahkûmların sırtı kesilerek açılıyor, kaburgaları omurgadan ayırdıktan sonra kartal kanatları gibi yan tarafa açılıyordu. Son olarak akciğerler bedenden kopartılarak yok ediliyordu.

        Kan kartalı çeşitli Sagas, Skald şiirlerde ve Edda türkülerinde düşmanlardan intikam alma yöntemi olarak tarif edilir ve belgelenir (örn. Orkneyinga saga veya Reginsmál). Bazı tarihçiler tarafından kan kartalı uygulaması yenileşmiş Odin insan kurbanı veya oğullar tarafından kendi babalarını öldüren katillere uygulanan ceza olarak öne sürülmektedir. Kan kartalı eski Viking (iskandinav) törelerine göre, baba katillerine uygulanan cezadır.
        ···
      3. 3.
        0
        VIKINGS EVERYWHEERE
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +8
      sağol panpa.
      ···
    3. 3.
      +1
      Aynen panpa bende
      ···
    4. 4.
      +14
      Panpa bende threesome filan bekliyordum bu olmadı amk
      ···
    5. 5.
      +2
      selmanın evi kime kaldı lan acaba?
      ···
    6. 6.
      0
      Rez 2. Kez okuyorum
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster