/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5 -2
    Not ortlamamı gibtim girmedim hiç Bi derse , ailemi 4 aydır ne görüyorum ne arıyorum , ikizimi aramıyorum arasalar bile artık cevap vermiyorum arada bi ne var ne yok diye uniye gidiyorum sınıfa girince kim bu dıbınakoduğumun diyolardır hocalar sınıftan atıyor f1 le kalmışın diyip. Saç baş 6 aydır kesecem papaza döndüm, 2 haftadır aynı jeani giyiyip part time işeme gidiyorum patronda kovdu kovacak 1 haftadır mal mal bakıyor zaten , zaten sosyal hayatım yok biraları alıp evde bi oturuşta 4 5 sezon dizi izliyorum. Aynaya bakınca kendimden ürküyorum. Arkadaşlarıma yapmadığım binlik, marketlerden arakladığım yiyecek kalmadı. Niye yaşıyorum bilmiyorum aq inanmıcaksınız ama işe giderken insanları görünce ürküyorum amk. inci sözlükte olmasa ne gündemi nede sohbet edebilecem amq. Valla siz olmasanız duyuluarım körelecek.

    Anlicanız 0 tükettim sıfır sıfır sıfır. Diplerdeyim ham manevi hem fiziksel yönden gibilmiş durumdayım. Bugün kandil alkolü bırakıp tövbe edip namaza başlıcam hayatta hiç kılmadım netten baktım bazı şeylere . Adam olmaya karar verdim. yarın saçı başı toplatacam. böyle dibe çöktükçe dini hafife aldığıma karar verdim ailemde namaz kılan kimse yok küçükken de öğretmediler, valla içimde böyle mutluluk var .

    Sizinde önerileriniz var mı insanlarla konuşmaya konuşmaya körelmişim, toplum içinde rahat olamadığımı fark ettim bugün utanma gibi sosyal fobi olabilir beyler , giyim kuşam hakkında az tüyolar verin zayıf bişeyim.

    Bide not ortlamama baktım 2.1 miş 4 üzerinden bu sene gibtim zaten nasıl 2.8 fln yapabilirim bu ortalamayı kimse not vermez bana. Yardımcı olursanız sevinirim..
    ···
   tümünü göster