/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 401.
    +64 -2
    pastalar üflendi, şampanyalar patlatıldı. bazıları doğum gününe gelen kızlarla yiyişiyor, bazıları bizim huurları zütürüyor. doğum günü çocuğu (huur çocuğu) yanına çiçek'i çağırdı. çiçek istemeyerekte olsa bunun yanına gitti. bu bin çiçeği kucağına oturttu. çiçek oturunca çiçekle bir kere göz göze geldik. ben ellerimi sıkmaktan ellerim kan toplamış artık ,yumruğumu arkamdaki bara vuruyorum. çiçek sonra gözlerini benden kaçırdı ve bu huur evladıyla yiyişmeye başladılar. bi yandan pastalar yediriyor herkes birbirine. sonra bu amın oğlu çiçek'i elinden tuttu gibiş odasına zütürüyor. ben artık dişlerimi sıkıyorum.

    bir anda selma ablayla göz göze geldik. benim gözümden yaşlar aktı akacak. selma abla hemen doğum günü çocuğunun yanına gitti benim o halimi görünce. çiçek'i bu binin ellerinden ayırıp buna kur yapmaya başladı. selma ablam benim için kendini yine feda etmişti. bu bin bir iki yiyiştikten sonra selma ablayı bir köşeye ittirip tekrar çiçeği yakaladı ve gibiş odasına zütürdü. barmenden bir viski istedim. doldur hepsini dedim. ağzına kadar dolu bir bardak verdi bana. diktim bunu kafama, yaktım sigaramı. gözümden yaşlar akıyor gizlemeye çalışıyorum.

    üzgün üzgün selma abla geldi yanıma. oturdu o da bir sigara yaktı. sarıldı bana teselli eder gibi. yanımda otururken başka bir huur çocuğu geldi. selma ablaya yanaşıyor bunu gibcek amacı o. selma abla bugün kapalıyız canım deyip gönderdi çocuğu. sonra selma abla beni kolumdan tutup dışarı çıkarttı. ben ağlıyorum göz yaşlarımı gizliyorum bir yandan. tuttu çenemde yukarı kaldırdı.

    -kendine gel halidakisperm kendine gel ! sana olacakları söylemiştim. topla kendini.

    selma abla beni teselli ettikçe bende iyice içimi boşalttım ve bir anda kız çocuğu gibi selma ablanın omzunda ağlarken buldum kendimi. bu benim sırtımı falan sıvazlıyor geçicek, geçicek diye.

    -gidelim selma abla buralardan gidelim !
    ···
    1. 1.
      +8
      abi çok iyi yaaaa
      ···
      1. 1.
        0
        rezzzzzzzzzz
        ···
    2. 2.
      +5
      takipte kalın panpalar.
      ···
    3. 3.
      +1
      Takipteyiz panpa yavaş değilsin ama bize yetmiyor .s .s
      ···
    4. 4.
      +9
      reel agliyorum hayatimda okudugum en guzel sey aglattin pic
      ···
    5. 5.
      -7
      https://www.youtube.com/watch?v=RCfBK264f8w
      ···
    6. 6.
      +51
      lan tam duygulancam diyalogla halidakisperm engel oluyo amk
      ···
    7. 7.
      +1
      gram duygulanmadım amk.
      ···
    8. 8.
      0
      duygulandim oc
      ···
    9. 9.
      0
      ağlıyodum lan efkarlı şarkıda çalıyo zaten amk
      ···
    10. 10.
      0
      harbi süper aq devam et saatlerdir gelip gidip okuyorm
      ···
    11. 11.
      0
      üstlerde huur cocugunun biri https://www.youtube.com/watch?v=J2N2tuOEles bu şarkıyı vermişti bana ulan ağlıyor amın oğlu
      ···
    12. diğerleri 9
   tümünü göster