/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 376.
    +56 -2
    selma ablayla bu sohbetten sonra etrafı toplamaya başladık. biz toplamayı bitirdikten kısa bir süre sonra çiçek geldi elinde bir sürü abur cuburla. selma abla bir film açtı. hep beraber filmi izleyip bitirdik. hala zamanımız vardı. vaktin geri kalanınıysa okey oynarak geçirdik. artık işe gidiş saatimiz gelmişti. beni bir üzüntü kaplasa da arkamda selma ablam vardı o beni teselli ederdi. araba atlayıp hep beraber işin yolunu tuttuk. bu sefer ön tarafa oturmuştum. çiçek arkada tek başına oturuyordu.

    sürekli bitmesini isteyip bitiremediğim yol kısa sürede bitmişti bu sefer. selma abla arabayı park etti. ilk çiçek indi arabadan. selma ablayla biz kaldık. "sakin ol amk" dedi kısık bir sesle selma abla. kafa sallayabildim sadece. indik arabadan klubın kapısına gittik. tayfun abiye selam verip girdik içeri. necip bini bugün erkenden gelmişti. zengin bi huur çocuğunun doğum günüsü mü ne varmış herkes onun için hazırlık yapıyor. çiçek diğer huur arkadaşlarının yanına gitti. selma abla bara yönelim barmenden bi kokteyl istedi. bende necip'e yardım etmeye koyuldum.

    saatte yavaş yavaş geliyordu. yavaş yavaş doluşan insanlar, mini etekli on numara hatunlar, jilet gibi giyinip gelmiş baba parası yiyen tipler. necip bininin neden erken geldiği anlaşılmıştı. bugün burada büyük ekmek vardı. gibiş odaları özenle temizlenmiş, huurlar özenle hazırlık yapıyor. o curcunada bir şey dikkati mi çekti, çiçek hiç kendine özen göstermiyordu. onunda bana boş olmadığını biliyordum.

    biz böyle çalışmaya devam ederken doğum günü bini dahil herkes ortama doluştu. striptizciler yerlerini aldı. huurlar masaları geziyor tek tek.
    ···
    1. 1.
      0
      Yazıyo musun arşivledin de kopyala yapıştır mı yapıyon ?
      ···
    2. 2.
      +32 -3
      yazıyorum amk. arşiv olsa direk tek entryde atarım. liseli miyim ben oç
      ···
    3. 3.
      +54 -3
      3 kisiyle nasil okey oynadınız bin
      ···
      1. 1.
        +19 -1
        mantığın almadı demi bin
        ···
    4. 4.
      +10
      oynanıyor panpa. normal oyundan daha uzun sürede bitiyor ama. o yüzden sıkıcı olabiliyor.
      ···
    5. 5.
      -14
      Benim dogum gunumdu bu ak,megersem adam dogum gunu yaptigim yerde calisiyormus ise bak.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster