/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 376.
    +65 -1
    bir süre öyle yattıktan sonra yerimizden kalktık. kafamda bir sürü soru işareti vardı ama ağzımı hiç açmadan sofraya yöneldim. çiçek tavırlarından anladığım kadarıyla halinden memnundu. sanki bir rüyada gibiydim ama iş saatleri yaklaştıkça rüyadan uyanma vaktide geliyordu. çiçeğe bildiğin aşık olmuştum. bu akşam aşık olduğum kız başkalarıyla mı gibişecekti ? sus pus kahvaltımızı yaptıktan sonra bir yolunu bulup selma ablayla konuşmam lazımdı diye düşündüm. fakat çiçekte yanımızda olduğu için bu zor bir ihtimaldi. iş saatine kadar beklemeye karar verdim. sus pus kahvaltı yapmaya devam ederken selma abla suratıma bir bardak su döktü.

    -ne o lan kız istedin taş gibi kız getirdik gibtin, utanmasan dün benide gibecektin ne bu asık surat ? çiçek bunun kamış dün gece kalkmadı mı ?

    çiçek utanmış gülüyor bu arada tabi. bende istemsizce gülmeye başladım. seviyordum bu kadını amk. hayatımda gördüğüm en açık sözlü kadın. sempatik. onun yanındayken hiçbirşeyden rahatsız olmuyorsun.

    -yok abla ya geceyi düşünüyorum bugün hiç işe gidesim yok.

    -amk gibicem şu suratını. kahvaltıda somurtma. daha 6-7 saat var işe gitmemize. şimdi çiçek al sen şu parayı, biz evi toplayıp, kahvaltıyı kaldırana kadar atıştırmalık abur cubur al. gelincede film izleyelim. bir de uzun parliament al.

    -olur abla öyle yapalım.

    çiçek üzerine bir şeyler geçirip markete gitti. selma abla gelip bi tane vurdu kafama.

    -neyin var lan senin bin ?

    -abla ne çakalsın sen ya.

    -aşık oldun demi kıza, gece kimler gibecek diye üzülüyorsun kendi kendine. ben sana demedim mi kaptırma kendini diye ?

    -abla ne bileyim çok güzel değil mi ya

    -bu gece millet ağzına verirken de öyle dersin. kızlara güven olmaz. ben senin ablanım. senin için diyorum. sen üzülcen. huur o kız, huur. amcığını vererek paza kazanıyor.

    -abla nasıl kurtulcam bu durumdan ?

    -acı çekerek kurtulcan halidakisperm !
    ···
    1. 1.
      +3
      Rezz panpa
      ···
   tümünü göster