/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 301.
    +71 -4
    yanımda çiçek oturuyordu. selma abla çiçeğe sen kalk ordan buraya gel dedi. çiçek ordan kalkıp selma ablanın oturduğu yere gitti. selma abla bir anda viskisini kafasına dikip ayaklandı. pijamasının üst kısmını çıkarttı. üzerinde sadece sütyeni kalmıştı. dans ede ede yanıma doğru geldi. beliyle daireler çizip öne doğru eğiliyordu. eğildikçe göğüsleri aşağıya doğru iniyor ve sütyenden daha çok belli oluyordu.

    sonra gelip koltuğun üzerine çıktı. ayağını sağ tarafa atıp kucağıma oturdu. saçlarımın enseme yakın kısmından tutup kafamı geriye doğru çekti ve göğüslerinin arasına suratımı yerleştirdi. ben hiçbir tepki vermeden öyle kalakalmıştım. ama engel olamadığım malafatım kalkmaya, kazma sapı gibi olmaya başlamıştı. sonra kendini biraz yukarı doğru itip ellerini arkasından zütürüp ,aşağıdan taşşaklarımı yakaladı. taşaklarımı sıkmaya başladı.

    ama kendimi çok zor tutuyorum. sonra bu taşakları bırakıp ellerini yanaklarımın iki yanına koydu ve boynuma yapıştı. bir yandan üzerimde sürtünüyordu. zevkten artık dört köşe olmuş vaziyette selma ablayı bekliyordum. kas katı kesildim amk. sonra üzerimden inip bacaklarımın arasına geçti. eşofmanın üzerinden yannanımı ağzına almaya başladı. kudurmuştum resmen. eşofmanın üstünden de olsa ilk defa biri dalgayı ağzına alıyordu.

    sonra bu bi anda ayağa kalktı ve kalan chivas şişesini alıp gerisini birlikte yapın diyerek odasına geçti.
    ···
    1. 1.
      +152 -2
      Boşaldım amın evladı
      ···
    2. 2.
      +1
      reserved devam etcem burdan
      ···
    3. 3.
      +7 -1
      ananı gibeym selma abla harikasın bide tugh life ile gitmiş aq.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster