/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +63 -1
    gece çıkışta selma ablayla birlikte , selma ablanın evine gittik. ev özenle döşenmiş, bütün odaların duvarları duvar kağıtlarıyla kaplanmış, lüks lila renkli koltukları olan bir yerdi. selma ablanın yatak odasında 1,5 metre yüksekliğinde mumlar, her yeri aynayla kaplı duvarlar, dekoratif ev eşyaları vardı. diğer oda da aynı özendeydi. nevresimleri serili bir şekilde bir yatak vardı. selma abla burada sen yatıcaksın halidakisperm dedi. ben bi gülümsedim.

    -ne gülüyon lan gevşek gevşek ?

    -abla ne bileyim ya çok mutlu oldum.

    -susta gibtir git dolaptan chivası getir içelim.

    -tamam abla da dolap nerde ?

    -tuvalette amk.

    -tamam abla *

    evin mutfağı amerikan mutfaktı. salonla birleşiyordu. salonla mutfağı bölen kısım bar masası olarak kullanılmış, üst kısmıysa bardakların asılı olduğu bir bölmeyle dekor edilmişti. çok şaşalı bir evdi. kendi kendime içimden ulan huurlar baya iyi kazanıyormuş dedim.

    dolaptan chivası çıkartım. bardakları ve buzu alıp geldim. selma abla üzerini değiştirmiş makyajını siliyordu. biraz önce huurluk yapan kadın bir anda ev hanımı olmuştu pijamalarıyla. duvarın iki köşesinde ikili koltuklar ve ortasında sehpa vardı. bi tarafa ben karşımada selma abla oturdu ve içmeye başlamıştık artık.
    ···
    1. 1.
      +4 -38
      -tamam abla da dolap nerde ?

      -tuvalette amk.
      öldüm buna :DDD
      ···
    2. 2.
      +22 -2
      bu ne dıbınagoduğumun bebesi
      http://c11.incisozluk.com.../11004/8/124508_o5f84.jpg
      kendini :DDD böyle yaparak nasıl da belli ediyonuz gibtirin gidin lan sözlükten
      ···
   tümünü göster