/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +69 -8
    artık saat gece yarısını geçmiş. içkilerini tazeleten zengin adamlar, yanlarına giden huurlarla yiyişiyor, bazılarını kucaklarına oturtmuş boyunlarını emiyorlardı. pek alışık olduğum sahneler değildi bunlar. liseden yeni mezun olmuş biri için fazla şehvetliydi. fazla rahattı.

    bu ortamdan biraz bunalmış birazda yorulmuş olarak tuvalete gitmeye karar verdim. elimi yüzümü yıkayıp kendime gelmeliydim. tuvalete giderken gördüklerim ve tuvalette gördüklerim o an beni nasıl bir çukurda olduğumu düşünmeye itti. tuvalete giderken sıra sıra dizilmiş gibiş odaları vardı. orada takıldıkları huurları orada sohbet ettikten içtikten sonra gibiyorlar sonra eğlenmeye devam ediyor veya çıkıp evlerine ya da dönecekleri yerlere dönüyorlardı.bir nevi otel gibiydi burası. yani bu oda da gibişmek isteyenler odaya girip odanın parasını ödüyor, hemde kadın için para ödüyordu.

    bunları gördükten sonra adımlarımı hızlandırarak tuvalete gittim. erkekler tuvaletinin yanında sevgilisine sakso çeken bir kadın iyice nevrimi döndürdü. girdim içeri yüzümü yıkayıp işimin başına döndüm. artık gecenin baş döndüren saatleri bitmişti. saat 4-5 civarlarıydı. yarı rüyadaymışım gibi bir gece, ayaklarımın ağrıları ve yorgunluklarımla sonlanmıştı. bizi evimize orada çalışan ortaklardan biri bıraktı. hiçbir şey yapmadan direk gidip yatağıma girdim.
    ···
   tümünü göster