/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +58 -2
    içerde görünüşünden patron olduğunu anladığım adamın yanına gittik.

    -nurhan abi bu halidakisperm, dediğim arkadaşım bu.

    -tamam necip yavaş yavaş bardakları falan halletmeye başlayın, arkadaş direk çalışmaya başladın. bugün yoğun olacak çok işimiz var. hadi sana güveniyorum.

    -tamamdır nurhan abi sen merak etme bende.

    aralarındaki konuşma bittikten sonra necip bana yapacağım işleri gösterdi. benle birlikte komilik yapan bir kaç kişi daha vardı.

    -bak halidakisperm, masaların etrafında geziyorsun sürekli elinde tepsiyle, boş çerezlik, dolu küllük görünce derhal değiştir. müşteriyle çok muhattap olma. bardak falan mı istedi getir sorun değil. ama onun dışında sana garsonlardan biri getir demedikten sonra gidip içki getirme. onlar bahşiş için sakso bile çekerle amk. bide gece gece dayak yiyip kestaneyi çizdirme.

    ben necip'in anlattıklarından da etkilenmiş bir şekilde işime başladım. biraz korkuda oluşmuştu tabi ki. bi yandan çalışmaya devam ederken, ilerleyen saatlerle birlikte müziğin ritmide yükseliyor, gösterişli adamlar, kollarında 20-30 bin tllik saatleri olanlardan, yarı çıplak diyebileceğim, kokoş erkeklerin parasını yiyen tipler , yerlerini alan striptizciler, masalara giden huurlar. herkes bir anda ortamın rengini değiştirmişti. gece hareketlendikçe ışığın rengi değişiyor, müzik farklı seviyelere çıkıp iniyordu.
    ···
    1. 1.
      +2
      girdiğin entry e mi yoksa nickine mi cugu versem bilemedim
      ···
   tümünü göster