/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +57 -4
    Ertesi gün biraz heyecanda var tabi , işe yeni başlıcam, keyfim yerinde. kalktım gittim dışarda bir kahvaltı yaptım 10 tlye. necip hala uyuyor tabi. sabaha karşı geldi, birde gün aydınlanana kadar gibişti, anca atar yorgunluğu. neyse kısa keseyim, gidip kendime bir gömlek aldım beyaz fit kesim. Pantolonum zaten vardı. bir yandan da seviniyorum - oh pantolon girmedi. falan diye.

    bu şekilde günü bitirmiştim bir şekilde. 6 sıraları eve geldim. duşumu aldım, işte giyeceğim kıyafetlerimi hazırladım. geçtim 1-2 saat uyuyayım diye yatağıma. gece çalışacağımdan uykusuz kalmak istemiyordum. içim geçmiş uyuyakalmışım. saat 8 civarları necip halidakisperm uyan lan , uyan diye uyandırdı beni. bir anda YGS'ye geç kalmış lise öğrencisi gibi yatağımdan fırladım, hemen üstümü giyindim. 20.05 tamamen hazırdım.

    necip bini beni uyandırdı, aceleyle hareket ettim fakat kendisi çok yavaş ve rahat hareket ediyordu. yani o kadar heyecanı adrenalini boşuna yaşamıştım. bir süre sonra necip birşeyler atıştırdı falan derken eve çıktı. evimizin önündeki otobüs durağına gittik.

    -halidakisperm senin otobüs kartın var mı

    -yok necip. nasıl bincem para geçmez mi

    - yok geçmez. bu seferlik ben sana basıyorum ama yarın git hallet.

    -tamamdır hallederim yarın.

    öyle böyle derken biz otobüse atladık ve sonunda çalışacağımız gece klubünün önüne gelmiştik. içeri girerken kapıda iki tane 2 metreye yakın boylarda yarma, devasa kolları birbirine dolanmış gelen geçenleri kontrol ediyorlar. necip korumalardan birine yaklaşıp

    - tayfun abi bu arkadaş bizden, yeni başladı bizde işe , komilik yapcak.

    - tamam girin necip.

    iki çam yarmasınıda geride bırakıp içeri girmiştik nihayet.
    ···
    1. 1.
      +238 -3
      garsonum ben amk. taksiyle mi gidicem bin
      ···
    2. 2.
      +7
      @7.2 ibretlik ayar rezervuard
      ···
    3. 3.
      +3
      Yazdıklarını gördüm ağlıyorum
      ···
    4. 4.
      +1
      7.2 Yarıldım amk şuku
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster