/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Kürtlerden sonra şimdi de Suriyeliler izmir'in dıbına koymak için iş başında!

    Türklüğün ve Cumhuriyetin son sağlam kalesi izmir'di şimdi var güçleriyle orayı istila etmeye çalışıyorlar.

    Kabahat biz Türklerde. Bunlardan alış-veriş yapmayacaksın, komşuluk etmeyeceksin, selam veremeyeceksin, ev kiralamayacaksın, mülk satmayacaksın, sattığın ürünü 2 katı fiyata satacaksın, almazsa vermeyeceksin, yani tam anlamı ile dışlayacaksın!

    Yahudilerin stratejisini Türklerin uygulaması gerekir!

    Yahudi'nin temel mantık basittir. Önce bir ürünün bütün üretim ağını eline geçirirsin. Sonra satışını da yarı yarıya Yahudiler ele geçirir!

    Ham madde ve ürün Yahudi'den alındığı için herkes sana muhtaç hale gelir. Ürünün Yahudi satıcıya 1 TL ye diğerlerine 1.50 TL ye satarsın. Haliyle Yahudi satıcı ürünün kullanıcıya 2.75 TL ye diğerleri ise 3.00 TL ye satmak zorunda kalır. Son alıcı da her daim mecburen Yahudi satıcıdan almak zorunda kalır.

    Azınlık olduğun için bir süre sonra bütün üyelerinin gelir, sosyal statüsü yükselir ve güçlenir! Mal, Ham madde ve parayı kontrol altında tutan azınlık da olsa diğerleri üzerinde de her daim hakimiyet sahibi olur.

    Orta Karadenizlilere kürtleri işçi dahi olarak Karadeniz'e sokmadıkları için herkes kızıyordu!

    Sebebi ırkçılık değil başlarına geleceği bilmeleriydi.
    Önce maraba olarak gelirler, zaten kanun, nizam, onur gurur, kültür vs. bilmedikleri için her şartta yaşarlar.

    hepsinde 15 çocuk aç açına yaşadığı için 20 sene sonra sayıları 10 katına çıkar, bu sefer bölgede ucuz olan arazileri patır patır almaya başlarlar.

    Sonunda bölgede bir tane dere, orman, ağaç, nehir vb. kalmaz sanki nükleer bomba patlamış gibi ortalığın dıbına koyarlar!

    Bu nedenledir ki misal Giresun, Ordu vb. yerlerde, istanbul'dan motorla kalkıp yaylada sevgilinle çadır kampı yapa bilirsin, yolda motorla giderken kimse seni taşlamaz, motor da cephanelik gibi 2 tabanca 1 pompalı gezmek zorunda kalmazsın, sevgilinle gece çadırda kalırken, koca dağda onca yer varken yanına 1 şahin içinde 4 tane hanzo gelip canını sıkmaz, sende 32 mermi, 8 tane fişeği bunların üstüne yağdırmak zorunda kalmazsın!
    ···
   tümünü göster