/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -1
    o zamanlar ailemin maddi durumu kötüydü benden 5 yaş küçük kardeşim ile zar zor okuyorduk. Bi gün okuldan geldiğimde annemi ağlarken gördüm hemen noldu diye sordum bana kardeşini okutmayacağız maddi durumumuz çok kötü dedi ve o günden sonra kardeşimi okula göndermediler. Kardeşimin ben okuduğum için bana karşı bir öfkesi vardı yıllarca sürdü bu öfke. Aradan yıllar geçti ben bilgisayar mühendisi oldum kardeşim inşaatta çalışıyordu. kardeşim annemle birlikte kalıyordu babacığım vefat etmişti bende çok uzak bir yere yerleşmiştim iş için. banka hesabı olmadığı için mektupla para gönderiyordum her seferinde kardeşim parayı geri gönderiyordu lazım değil diyede not bırakıyordu çok üzülüyordum.

    Geçen hafta yine göndereyim dedim 500 tl koydum gönderdim. Bugün elime bir mektup geldi açtım baktım içinde 450 tl var. Altındaki notu okuyunca hemen gözlerimden yaş geldi not şöyleydi:

    " Annemin ayakkabısı eskimişti anneler günüde geliyordu anneme, gönderdiğin parayla bir çift ayakkabı aldım parasını denkleştirince geri gönderirim "
    ···
   tümünü göster