/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6
    Gerizekali sen gibi küçük beyinli solculuk devrimcilik oynayanlar dhkpc PKK sempatizanı olup bolucuk yapmiyoruz biz mhp ide savundugimdan değil ayrıca.. fırat gencecik çocuk öldürüldüğünde burada actin mi boyle b başlık sora ben kisasci oluyorum solcu ölürse ooo felakat sağ cenahdan biri ölürse aman faşist geberdi sizin zihniyetiniz bozuk
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      hala daha feodal kafasinda cevap yetistirme cabasinda ergen.. lan iftiraci köpek, sen nerden biliyosun benim duusncelerimi kanitin ne delinin ne, ancak medeniyetin tornasindan gecmemis bir beyin dedikodu ve iftira ile hakikat uretmeye calisir. senin bi giberim ortadan ikiye bölünürsün görürsün bölücülügü, bölücülük yapmak ne lan andaval liseli.. bana bilgi ile gel cehalet ile gelme..
      ···
      1. 1.
        +4
        Seni bilgimle genel kultrumle giberim de cogalirsin diye gibmiyorum tolstoy sosyalizmi dostoyevski anarşizmi çatlı milliyetlcigi erbakan siyasi görüşü yakin tarih cin halk cumh mao bunlar üzerine araştırmalar yaparken ben sen kilodundaki takunla burun bölümü kiyasliordn o yüzden gerek yok bilgi ile ge dio bide ben sen gibi darağacında uç fidanı okuyup solculuk oynayanlarla tartışma ortamı olacağına inanmıyorum sen küfür kavga bilirsin hadsiz.
        ···
      2. 2.
        -1
        dostoyevski, tolstoy okuyup da hala daha isyanimi anlamiyorsan essege altin semer vursalar essek yine essek... ac rahip zosima`nin vasiyetini bi daha oku.. adaletli davranmak kismi vardir.. okudugunu anlamayacan tahsilli cahil seni.. erbakan okuyup da hala daha it sürüsünü savunuyosan ac bi daha oku milli görüs temel görüs adil duzen ve emek kismi da bu adamlarin mekani nasil ele gecirdiklerini anla..
        ···
      3. 3.
        0
        hele ki tolstoy okuyup da sosyalizmi milliyetciligi anlayamamissan ac oku bi daha anna karenina pan slavism nasil mumkun olur nasil olmaz..
        ···
      4. 4.
        0
        Okudum okuyorum zaten ben okudum bitti tamam zihniyetin de değilim tolstoy kendi açısından bakıyor sosyalizme dostoyevski mutlak anarsizm diyor genel anlamda bunların görüşlerini okuyup anlayip mutlak kabullenmek değildir onları okurken nedir ne değildir bilirsin kendini ona gore gelistirirsin Erbakan keza öyle çoğu sağcı che i sevmez mesela bence de o adam kadar kiymetli si yoktu en azından yola nasıl ve hangi amaçla çıktığını anlarsak veya denizler sağ cenah banka soydu der polisle çatıştı der ama ben sonuca bakarm ornek insanlar neden savaşı uğruna olmuş ölmeyi göze almış değil olmuş adamlar o yüzden senle farkımız sen sosyalizmi içine sindire sindire okuyup hatmettin ben okuyup kominizimin bi ütopyadan ibaret olduğuna kanaat getirdim zaten insan doğasına uymuyordu komünizm insan kapitalist bir hayvandır yukarda attgin başlık da buna cok küçük bi ornek aslında bencillik karsi mdakini gormemezlik 60larin sonu 80 darbesine kadar senin bu bakış acinla ve sağ tarafın ayni bakış açısı bile demiycem korluguyle bizim cocuklarimizi birbirine kirdirttilar erkin koray dinle yatmadan tavsiye sana da iyi gelir bilader.
        ···
      5. 5.
        0
        insan kapitalist bir hayvandir ne ya 18yy`da ortaya cikan, 19yyda olgunlasan bir sistemden bahsediyoruz.. ondan once insan neydi lan..yok muydu? hay amk ya..
        ···
      6. 6.
        0
        eger hakketen okuduysan seninle dostoyevskiyi tartisabilirim.. anarsizm falan dedigi yok, lise kitabi bilgisi bunlar... saglam da milliyetci görüsleri vardir.. ecinniler de sosyalizme bile inanmak ister..
        ···
      7. 7.
        0
        Dostoyevski karakterleri daha serttir mesela kesin romantijlige yer vermez anarşizme yakin olduğunu cok dostoyevski okudukça kendin fark ediyorsun tolstoy daha romantik sosyalist cikarim yapma aşamasına gel artik sadece okuma kendince yorumlar yapmaya başla ki cok çeşitli okudukların sana bisiler kattığını goresin.
        ···
      8. 8.
        0
        milliyetci goruslerinin oldugunu soyleyen bi kaynak goster ozur dileyim, bu benim argumanim be... ancak kafasi calisanlar görür boyle seyleri.. nerde fark ettin anarsist oldugunu nerede.. adam has be has rus aydini ya..ne anarsizmi amk bakunin le cagdas adam, cevresine girmisligi bile yok.. boyle sacmalik olur mu..adamin olayi, rusyanin modernlesmesini ve insanin dogasini anlama cabasi..saf romatiklik dedigin seyi de sadece kitaplari satsin die yapar.. sonlara dogru olur..
        ···
      9. diğerleri 6
   tümünü göster