/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +3
    bu milf hatun boyle turk usulu domaldı. liseliler bilmez. ciks işleri hakim panpalarım bilir boyle domaltırsın tam sokcan amk kızı geri kacar. hadi kacmayı geçti o beli niye yukarı kaldırıyon amk. neyse o sekilde bi eğilme yaptı bu gerci diğer turlu eğilmesi abzurt kacardı. ama bu beni engellemedi. içimdeki ateş zaten olmuş 1000 fahrenayt. o sırada isterse osursun kafaya nasıl oymusum anlamıyorum şimdi bile yazarken. bu arada milf anlatıyo işte nasıl bi cd falan diye. ya ustunde mafia yazıyor dedim 3 cd. prınco cdsi xxx teyze dedim gel sen bak dedi bide dedi cok cd var burda.
    işte o sırada ben tam sırası olum dedim yap hareketini. beyller elim gotune nasıl gidiyor varya anlatamam. ustunde zaten dar pantolan var ama pantolan likrlı derler ya oyle esnek pantolondan.
    panpalarım elimi avcumu aldım milf hatunun bacak arasından hemen gecçirdim saniyer içinde boyle amın bi tık usssu var ne gobek nede am hizası oraya kadar cıktım ordan itibaren kendime dogru cektim elimi. ama yok boyle bişey ya pantoln likralı ya esnek boyle hissediyosunda. bu zaten onu yaparken parmak uclarına dogru kalktı bu kalkarken ben daha cok yukarı dogru kaldırarak cekiyorum elimi. amından gotune doğru kaydırdım elimi. o içine giydiği tanga ise full dıbının ıcındeymıs allahsız ıcıne kadar cekmiş. dıbının 2 dilini bildiğiniz orta parmagımla yuzuk parmagımda hissettim panpalar. benimgozlerim ama yerinden kaydı boyle ellim falan boyle titreye titreye 2-3 saniye yapmıştım artı. sonucuda razıydım sanki kendimi hazırlamstım sankı bu kısa surede ne olcaksa olsun diyodum bagırcakmı vurcakmı amk diye
    devam mı panpalar ?
    ···
    1. 1.
      0
      Devam panpa devam ne kadar seri o kadar iyi
      ···
   tümünü göster