/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +24 -5
    Beyler uzun zamandır hikaye yazmıyorum, Acemiyken yazıyodum onlarda tutuyodu çok az tutuyodu artık yazarlığım falanda gelişti böyle bir hikaye yazmaya karar verdim..

    Evet beyler hikaye başlıktaki gibi, desteklerseniz güzel olur. hikaye geçen yaz başıma geldi. inanmıyan arkadaşlar canınız sağolsun oda sizin görüşünüz tabii ama hikaye %100 gerçektir. Fazla uzattım beyler başlıyorum.

    Evet beyler geçen yaz arkadaşlarla antalyaya tatile gitmiştik, Uçaktan indik otel kiraladık, 3 arkadaşımla beraber gittim biri arda öbürü berke diğeri ümit, Otelden içeri girdik ben oda kiralamak için gittim berke arda ümitte etrafı geziniyodu.
    +Hadi beyler kiraladık oteli gidiyoruz! dedim tamam dediler yukarı geçtik biraz yayıldık otelde tv falan izledik. Berke şöyle dedi
    +Beyler canım sıkılıyo amk burası antalya gibişçek kız boldur bi bakalım
    Bizde olur falan dedik denemeye değer amk
    Çıktık dışarı sağda solda geziyoruz yoldan geçen kızlarda bize bakıyolar falan.. Ben amk çok heycanlıyım ilk defa kızlar seri şekilde bana bakıyolardı. bunun 2 anlamı olabilir (Ya bu amk tipsizi antalyada ne arıyo) Yada (Çok yakışıklı çocuk keşke beni gibse) neyse beyler bursadan geliyorum zaten amk orda öyle kızlar yok hepsi kezban (dıbını ham diye kaptımın kaşarları) ben tabi farkettim kızların bana baktığını
    +Beyler kızlar bize bakıyo gelin şurda oturalım belki bişeyler olur falan dedim..
    Dediğim gibide oldu

    Devamı ilgi görürse beyler, okadar yazdım yalanına sokuyumcular falan gelirse bırakırım çünkü burda zaman harcıyorum destekleyen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
    ···
   tümünü göster