/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +10 -2
    pampa guzel yazmissin eline saglik, ben begendim. ama anlamadigim nokta su gidersin konusursun, olursa olur olmazsa olmaz. dunyaniz mi bitecek sanki. hollandalilar soyle der. we had already no. yani bir seyi gidip sormazsan elimde zaten hayir cevabi vardir. sordugun zaman hayir ya da evet olur elinde. bir secenekte kesin kaybediyosun oburunde binde bir de olsa kazaniyosun. niye gidip sansini denemek istemiyosun ben bunu anlamiyorum. ayrica o an yasadigin adrenalin cok zevkli degil mi? ben bazen gidip rastgele kizlara soeuyorum sirf o ani yasamak icin. ve her sefeeinde rededilsen bile biraz daha tecruben oluyor.

    yani gidip konusursan artilar
    adrenalin eglence
    kabul edilme olasiligi
    yeni biri icin tecrube
    eksileri soyleyim:
    hic konusmadiginla eline gececek seylerin aynisi.

    bidaha boyle bi durum olursa bu yazdigimi okuyun picler hrpinize ibret olsun.

    referans ta vereyim de ne diyo bu gibik demeyin sevgilim brezilyali 4 yili askin suredir beraberiz evlenecegim ve ruyanizda goremezsiniz. 2 hafta sonra ukraynaya gidiyorum cakacagim kizi simdiden ayarladim diyebilirim. ukraynanin capslari gelebilir.
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      hollandalılar niye ingilizce desin amk felemenkçe der
      ···
    2. 2.
      0
      eyvallah panpa aklımda bulundururum
      ···
    3. 3.
      0
      henüz hiç yok demek o kelıme bızımı sıkıyorsun
      ···
    4. 4.
      -1
      Amk salakları nasi yüzsüz beyinsizlersiniz anlamıyom ki gibtir yemek hoşunuza mi gidiyon amk kepazeleri tabi sizde beyin olmadığından anlayamazsiniz
      ···
    5. 5.
      -1
      senin gibi low bir insan ancak kezbanin gibtirini kabullenir. konustugum adam biz boyle deriz dedi benle ingilizce konusuyodu. direk alinti yaptim.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster