/i/Tespit

  1. 1.
    +17 -1
    ingilterede yaşıyorum ekonomik olarak tek kelime ile acayip iyi adamlar. ülke pahalı ama kazanılan para iş olanakları vs herşeye yetiyor. gerçi onlar da eskiyi arar durumdalar eskiden daha iyiydik şimdi geçinemiyoruz falan diyorlar ama bizim ülkeye yollasan şükür namazı kılar. onun dışında üstün ırklık bir dalga yok. tip olarak bence çirkinler. erkek ve kızları iri oldukça bize göre ama uzunluk olarak pek değil kalıp olarak düşünebiliriz.
    illa üstün ırk özelliği aranıyorsa özellikle okumuş olanları genelde çok kibar ve medeni. şimdi bazı kardeşlerim kızacak bana ne medenisi diye ama kapıdan geçerken her seferinde yol veren, sen omuz atsan bile özür dileyen, ufak bir adres sorduğunda şehire yabancı olduğunda seni direk alıp zütüren adam bana göre medenidir arkadaş. arada "prick" leri çıkıyor ama genelde durum bu
    ···
    1. 1.
      +10
      ingiltere dünyanın en mutlu ülkesi amk adamlar bizimle aynı işi yapıp on kat fazla para kazanıyorlar bırak da bir zahmet medeni olsunlar para kimde huzur onda. ayrıca onların yediği paralarda da sömürge ülkelerindeki insanların kanları ve göz yaşları var.
      ···
      1. 1.
        -2
        bak bak bak yedikleri paralarda sömürge ülkelerindeki insanların kanı varmışmış. sizin atalarınız da pamuk şekerdi de bir iki ne idüğü belirsiz kulaktan dolma hadise kelama dayanıp "fethetmeye" gittikleri topraklara çelenk bırakıyorlardı sanki. saçma sapan konuşmayın, sen nasıl şimdi bileğinin hakkı ile paranı kazanıyorsan onlar da aynı şekilde bileklerinin hakkı ile kazanıyorlar. senin gibi de saçma komplekslere bürünmüyorlar. saçma sapan köken yarıştırmaları yapmayın. üstün ırk diye bir şey de yoktur. nedir bu kompleksiniz anlamıyorum. insanlara tak atacağınıza üretin çalışın kazanın sizin de paranız değerli olsun. günümüz dünyasına zerre katkısı olmayan taktan bir ülkenin vatandaşı olmaktan, her geçen gün dinci yobaz hırsız siyasiler tarafından hayatınızın ve hayallerinizin bilfiil mahvedilmesinden ve ağzınıza milimetrik sıçışlar yapılmasından, ve bu durumu düzeltebilmek için hiç bir şey yapamıyor olmanızdan utanmıyorsunuz da gidip başka insanlara tak atıyorsunuz. ne kadar kolay değil mi, çamur at izi kalsın.
        ···
      2. 2.
        +2
        sana vereceğim cevabı yukarıda verdim, senin gibi ailesi olmayan bine fazla söz söylemeye gerek yok (: hayatında ingiliz görmemiş ucube, saçma komplekslere bürünmüyorlar senin gibi demiş. halbuki dünyadaki en kompleksli millet ingilizlerdir. "ingiliz gururu" denen tabir de buradan gelmektedir. ama senin gibi beyinsiz bir ucube bunları nereden bilecek ki?

        yapısal olarak ırklar üstün olmaz zaten, tarih medeniyet hars ve kültür bakımından üstün olur.

        ayrıca ben türkiyemi kötü günler geçiriyor diye senin gibi aşağılayacak kadar onursuz ve şerefsiz de değilim.

        çamur at izi kalsınlık bir durum da yok, en gerizekalı insan bile son yüzyılda ingilterenin fransa ile sömürge yarışına girdiğini, fransanın cezayirde tunusta milyonlarca insanı katlettiğini, ingilterenin de aynı takun yolcusu olduğunu bilir.

        "fetih" ile "milyonların katledilmesi"ni bir gören bir gerizekalıya pek de anlatılacak bir şey yoktur.

        türküm ve bununla gurur duyuyorum.
        ···
   tümünü göster