/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +46 -6
    Panpalar başımdan geçen bir olayı sadece paylaşmak istedim başka bir amacım yoktur.

    Lise 2 yada 3 . sınıftık yazın arkadaşlarla beraber tatile gitme kararı aldık. Tabi maddi durum olsun zaman olsun falan pek çok kişiye uygun düşmedi ve 3 arkadaş Antalya da bizim boş olan eve gitmeye kadar kıldık. Antalya da gezdik ettik eğlendik bir iki günlüğüne de Sideye gidelim dedik.

    Sabahtan gittik otogara bilet satan abiye sorduk abi kaçta dönebiliriz orada kalabileceğimiz yer yok en son otobüsle dönmemiz lazım diye adam 11.30 gece son otobüs kalkar dedi. Bindik 9 gibi sabahtan otobüse side yolları.. Sideyide bilen bilir turist dolu almanıyla rusuyla ingiliziyle her ırk her ülke var. Yol yaklaşık 1.30 saat falan sürüyor neyse indik otobüsten orada servisler var merkeze zütüren bindik onlarada inincede direk plajın yolunu tuttuk. Neyse plajda 3 şezlong kiralardık oturduk bi güzel. şezlonglarda üç dört sıra önümüzde iki kız vardı. Birisi böyle balık etli hafif esmer biraz çocuksu diğeri çakma sarışın sürekli gözünde kafam kadar gözlük bulunduran zayıf ergen artis bi tip. Aileleride yanında yoktu. Neyse biz osmanla (isimleri uydurdum) denize girelim dedik.

    Gittik biraz girdik beş dakika geçmeden kızlar geldi girdiler denize. Kızlar bakıp duruyorlar bana bir yandanda şakalaşıp su falan atıyolar birbirlerine. Ulan dedim acaba bu kızlar bize iş mi atıyolar. Tabi biri artis pek giblemiyo gibi diğeri sürekli oynuyor bakıyor falan. Osman dedim galiba iş atıyolar bunlar bize gel gidelim bunların yanına. Osman başladı ya kardeş benim sevgilim var ben böyle şeyler yaptıkça kendimi kötü hissediyorum bilmem ne falan filan deli etti beni. Kendisi biraz abici cemaatci ruhludur zaten. Dedim gibtir git tamam emreyi çağır. 3 kişi olduğumuzdan biri eşyalara bakıyor tabi 2 şer girebiliyoruz denize. Neyse bu gitti emreye anlatmış emrede koştura koştura geldi. Kendi biraz bin ruhludur zaten. Dedim emre ben anlayamadım iş atıyo olabilirler bide sen bak. Emreyle bi beş dakika daha yüzdükten sonra emre de bana hak verdi. Gel gidelim konuşalım diyorum yok kanka az daha dur daha belli değil niyetleri demeye falan başladı. Neyse dedim tamam bekleyelim.

    Biz bekledikçe kızlar daha bi hayvan gibi bakmaya başladı biraz zaman geçtikten sonrada yanımıza kadar geldiler. Kızlarla aramızda 1 metre var yok o mesafede yüzmeye başladık. Emre emre diyorum dürtüyorum kafasıyla yok kanka daha değil işareti yapıyor. Neyse dedim madem o kadar emin değilsin gel çıkalım sahilde kumdan kale falan yapalım oynayalım gelirlerse zaten niyetleri bellidir. Çıktık oturduk sahil kenarına kumlarla oynuyoruz falan kızlar geldi dibimize suyun kenarına yattılar dalgalarla oynamaya başladılar. Emre gel artık gidelim diyorum yok kanka dur zaten önumuzde şezlongları biz geçelim şezlonga yatalım onlar gelir orda konuşuruz dedi.

    Neyse geçtik şezlonga bu sefer dıbına kodumun emresinin aklına uyup beklemeye başladık. Kızlar gene geldi dıbına koyim. Kızlar bu sefer birbirlerini kendi şezlonglarının önünde kuma gömmeye başladılar. Bizde hala bi cesaret yok gitmeye. Ben gideyim diyorum tek gitmek istemiyorum yeni tanıştığım biriyle pek muhabbet kuramam osman desen dalyarak kötü hissediyomuş bole şeyler yaparken emre desen bekle bekle diyor.

    Neyse şezlongcu abi yanımıza geldi. Dedi gençler bu kızlar size iş atıyo gidin bi konuşun. Bizde gitcez abi birazdan falan kıvırmaya çalışıyoruz adama rezil olmayalım diye. Aslında kimsede özgüven yok yani. Adam durumu çaktı tamam ben bak nası yardımcı oluyorum şimdi dedi. O sırada artis olan kız balık etli olanı kuma gömmüştü. Gençler dedi bakın kız ölmüş hadi bi fatiha okuyun dedi kızların duyacağı şekilde.
    ···
   tümünü göster