/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +4
    az içeyim bırakırım diyodum bu başlığı gördüm.
    hadi yaktım bakalım anlatın aslan parçaları

    dert editi:
    madem sigarayı yaktık gecenin bu vaktinde, anlatalım bari.
    panpalarım gecenin bu saatinde bu başlık altında sigarasını yakmış olan herkes gibi ben de fazlasıyla yalnızım ve insanların sahteliğinden ve riyakarlığından yılmış durumdayım.
    2 yılımın neredeyse her gününü beraber geçirdiğim, kardeşim dediğim adam rahata çıkınca gibtirdi gitti 1 aydır ne bir telefon ne bir mesaj.ne de yüzünü görürüm.
    gidenlerin gitmesi koymuyor asla, gidecek olana değer vermek koyuyor insana.

    ve böyle olaylar olurken yavaştan yine sosyal çevremden uzaklaşmaya, kendimle kalmaya başladım, iyice taka sardım.
    sonunda yine anladım ki benim ihtiyacım olan adamlar şu anda inci sözlükte, gerisi yavan ekmek tadında.
    ···
    1. 1.
      +4
      olum yalnızlıgı ne cok kafanıza taktınız amk ben , sigaram, müzik fazlasıyla yetıyor asosyal degilim buradaki cogu kısıden fazla sosyalım ama ınsanlara guvenmıyorum , samimi ilişkiler kurmuyorum sen yıne fazla kahpelık gormemışsın yazdıgın soz cok dogru ınsanlara cok deger verıyoruz burda herkesın bırbırıne ıhtıyacı var cunku bız yenılen ınsanlarız bazı şeylerı dogru yaptıgımız için yenilen ve bir gun güneşin bizim için dogacagına ınanan insanlarız
      ···
      1. 1.
        +3
        Panpa en çok kazığı bizim gibiler yiyo ama akıllanmıyoruz bidaha bidaha bidaha sürekli kazık yiyoruz . iyi niyetimizi gören gibip bırakıyo ve komidinin üstüne para bile bırakmıyo , olum o kadar safız ki sahte gülücüklere sahte kardeşliklere bile kanıyoruz . En iyisi kimseyle samimi olmamak , en iyisi yalnızlık . En iyisi iNCi SÖZLÜK , En iyisi SiZLERSiNiZ be !!!
        ···
   tümünü göster